"Remember Me" Doesn't work.

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by superrob, Mar 2, 2008.

Mar 2, 2008

"Remember Me" Doesn't work. by superrob at 11:46 AM (1,055 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. superrob
    OP

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Well im kinda tired of this.
    After the forum got upgraded the option "Remember me" at login doesn't work anymore.
    Im just logged out everytime i close my browser.

    And yes i have set my browser to accepting cookies.


    Please fix this.
     
  2. CockroachMan

    Member CockroachMan Scribbling around GBATemp's kitchen.

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    3,889
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    Same thing happening to me.. but not always, sometimes it remembers..
     
  3. Scorpei

    Member Scorpei GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    1,295
    Country:
    Netherlands
    Don't have a problem here. My session is once again still open since the upgrade (after logging in once) as it was before [​IMG].
     
  4. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I don't have a problem either. I logged in once and it kept me logged in.

    I'm sure Costello will look into it though to make sure everything is working fine.
     
  5. Vater Unser

    Member Vater Unser GBAtemp Addict

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    2,184
    Location:
    Pen Island
    Country:
    Germany
    Try deleting all cookies from gbatemp.net
     
  6. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
    Try logging out and in again now ... I've changed some of the cookie settings.
    Hopefully this will help.
     
  7. superrob
    OP

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    After this change GBATemp has been complitly screwed up [​IMG]
    I have even received a warning becure of this!

    When i try to send a PM it tells me to post something into the message field.
    And when i Quote something it doesn't send the text ive typed!

    Please fix this i dont want to get banned becurse of bugs!

    I cant even edit my posts anymore!
    I have tried to clean my cahce doesn't work.
    And i know i should post this in a new thread but i cant start one!

    And since all this started since you did change something i cookie settings i think this is the right section i could post my problem!

    *EDIT*
    I found out!
    I had set my editor thingy settings to rich editor thing.
    Please delete that option becurse when i selected normal text editor it all went working again [​IMG]
     

Share This Page