1. Kaphotics

    Kaphotics badc0ded
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    612
    Country:
    United States
    Oh, I see what you mean.

    Added a new release, also includes player name changing.
     
  2. Baccabechoppin

    Baccabechoppin GBAtemp's Finest Bacca!
    Member

    Joined:
    Aug 10, 2015
    Messages:
    750
    Country:
    Australia
    If you don't mind could you please link the github page on every post you make about a new release? Gets kinda annoying having to go back through the thread to find the original post
     
  3. Deleted-19228

    OP Deleted-19228 Newbie

    I'll put it in the first post!
     
  4. Baccabechoppin

    Baccabechoppin GBAtemp's Finest Bacca!
    Member

    Joined:
    Aug 10, 2015
    Messages:
    750
    Country:
    Australia
    Or we could have a release thread for it, might draw more attention and I think it deserves one to be honest.
     
  5. MidnightDevilwitch

    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2015
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    Whats the folder for the EUR version? I got the eur version to play with souley my euro friends
     
  6. Atross

    Atross Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2015
    Messages:
    94
    Country:
    France
    It should be a cia for the save extract ?
    I guess it doesn't work with a 3dz file. :(
     
  7. MidnightDevilwitch

    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2015
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    oh shoot are you saying that this won't work for a .3ds/3DZ file?
     
  8. fafaffy

    fafaffy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    345
    Country:
    United States
    Alright, I finished with my save editor (finally)! I'll add an icon maybe tomorrow (don't feel like opening up illustrator), but regardless, here it is.

    Attached is the binary, and here's the source: https://github.com/fafaffy/Triforce-Heroes-Save-Editor

    Images:
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    You can drag/drop and save it. I tested it on my own profile and it worked fine :).

    Changelog:
    1.0.0.0:
    - Initial Release

    1.0.0.48:
    - Added icon

    1.1.0.98:
    - Fixed Materials saving when sorting columns
    - Added current costume field
    - Able to unlock/purchase/set "new" flag to all costumes

    1.2.0.110:
    - Fixed Materials saving when editing fields manually (oops!)
    - Added current voice field
     

    Attached Files:

    Last edited by fafaffy, Nov 6, 2015
  9. Atross

    Atross Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2015
    Messages:
    94
    Country:
    France
    Nope, because of the new protection I guess.
    Like a CTR card, you cant
     
  10. fafaffy

    fafaffy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    345
    Country:
    United States
    Can you elaborate what you're trying to do?

    Like, if you have the .3dz file (assuming you're using gateway), you can use Save Data Filer to extract your save data, even from the CTR card. New protection only affects Sky3DS
     
  11. Atross

    Atross Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2015
    Messages:
    94
    Country:
    France
    It dosn't work for me for the new games, I have to install a cia (what i've done now)
    Idk why but when I extract the save files, I only have the folder, every files except SaveData.bin

    EDIT: Your save edit works perfectly ! :D
     
    Last edited by Atross, Oct 24, 2015
  12. fafaffy

    fafaffy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    345
    Country:
    United States
    Strange, can't say I've ever saw that happening to me. Well hopefully it's just a dumb issue that's fixable, because that would annoy me to no end.
     
  13. Deleted-19228

    OP Deleted-19228 Newbie

    1770
     
  14. infinete

    infinete The Temp's cynic.
    Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    468
    Country:
    Is this editor comparable with ironhax save_manager saves? I am using a EUR SaveData.bin and get the error "Invalid file size! File size was 0x2A80 bytes".

    Edit ~ Mistyped the error, apologies.
     
    Last edited by infinete, Oct 24, 2015
  15. Kaphotics

    Kaphotics badc0ded
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    612
    Country:
    United States
    PM the save, may be different.
     
  16. manpaint

    manpaint GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    251
    Country:
    Canada
    Anyone have tried to edit a .bin powersave backup and re-injecting yet?
     
  17. Kaphotics

    Kaphotics badc0ded
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    612
    Country:
    United States
    That will never work, powersaves stores the encrypted saves locally. Can't edit encrypted data.
     
  18. manpaint

    manpaint GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    251
    Country:
    Canada
    so the programm check the file before injecting?

    And anyone is able to create another tool that support powersaves?
     
  19. fafaffy

    fafaffy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    345
    Country:
    United States
    So I finally created an icon with my terribly bad Illustrator skills!

    Look at this amazing(ly bad) piece of art!
    [​IMG]

    Get the latest version (binaries + source) here.
     
  20. manpaint

    manpaint GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2014
    Messages:
    251
    Country:
    Canada
    if you want i can create a better version of this (also can be with the 3d models)
     
    fafaffy likes this.
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [Release], Triforce, Heroes