1. Thirty3Three

    Thirty3Three Musician Member
    Banned

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    3,956
    Country:
    United States
    Are you using the same hex editor?
     
  2. fafaffy

    fafaffy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    345
    Country:
    United States
    :'(

    [​IMG]

    Okay.. I'll make it in Win Forms for you
     
    Last edited by fafaffy, Oct 24, 2015
    Suiginou likes this.
  3. Thirty3Three

    Thirty3Three Musician Member
    Banned

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    3,956
    Country:
    United States
    [​IMG]

    Just make sure it's on "Offset 234" then change the existing thing to "0F" then just drag drag and drop into the application then put back in the save
     
  4. Kaphotics

    Kaphotics badc0ded
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    612
    Country:
    United States
    Simple Save Editor GUI:
    [​IMG]

    Download/Source (GitHub), c# winforms

    edit: added the 99,999 rupee limit from 16bit
     
    Last edited by Kaphotics, Oct 24, 2015
    Thirty3Three and Suiginou like this.
  5. Melon__Bread

    Melon__Bread ~It's A Magik~
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    831
    Country:
    United States
    Thank you sir, just made a Linux user very happy! [​IMG]
     
    Last edited by Melon__Bread, Oct 24, 2015
  6. fafaffy

    fafaffy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    345
    Country:
    United States
    So has anyone figured out the costume deal? I'm trying to organize it and have it fully fleshed out, but I'm not sure how to deal with costumes.
     
  7. Thirty3Three

    Thirty3Three Musician Member
    Banned

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    3,956
    Country:
    United States
    I get an error when opening my savedata.bin.
    I've also tried opening my regular encrypted save file, but it gives me an error about the file size. Help with the GUI?
     
  8. Kaphotics

    Kaphotics badc0ded
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    612
    Country:
    United States
    Just published a new release, I kept making silly errors while I was hastily trying to put this out :P
     
  9. Melon__Bread

    Melon__Bread ~It's A Magik~
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    831
    Country:
    United States
    Also might want to add this worked like a charm for me and was able to give myself 15 "I have no friends coins"
     
    optikalsaint likes this.
  10. Thirty3Three

    Thirty3Three Musician Member
    Banned

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    3,956
    Country:
    United States
    Works! Thanks man! :)

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    What's the most amount of each "item" we can have? Materials, items, key items, etc?
     
  11. Kaphotics

    Kaphotics badc0ded
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    612
    Country:
    United States
    The program caps it at 255, which is the maximum the value can be (FF if you were hex editing)
     
  12. Melon__Bread

    Melon__Bread ~It's A Magik~
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    831
    Country:
    United States
    Here is a quick icon I edited together if you want to use it:
    [​IMG]

    Attached is a .png and and a .ico
     

    Attached Files:

  13. Kaphotics

    Kaphotics badc0ded
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    612
    Country:
    United States
    Added, new release is available. Thanks :)
     
    Melon__Bread likes this.
  14. MidnightDevilwitch

    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2015
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    Could someone help me? I need to Know to how to Extract the Savedata.bin From triforce heroes and how to exactly edit the value for Friendly tokens
     
  15. Deleted-19228

    OP Deleted-19228 Newbie

    You need SaveDataFiler
     
  16. Baccabechoppin

    Baccabechoppin GBAtemp's Finest Bacca!
    Member

    Joined:
    Aug 10, 2015
    Messages:
    750
    Country:
    Australia
    You sure you added the icon properly? I've downloaded the latest release twice and the application still doesn't have an icon
     
  17. Kaphotics

    Kaphotics badc0ded
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    612
    Country:
    United States
    Yes...
    [​IMG]
     
  18. Baccabechoppin

    Baccabechoppin GBAtemp's Finest Bacca!
    Member

    Joined:
    Aug 10, 2015
    Messages:
    750
    Country:
    Australia
    My bad! I thought it was an icon for the actual application shown on the desktop! Not one shown in the app! My mistake
     
  19. MidnightDevilwitch

    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2015
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    ok ive got the cia now which one Do I extract? which is the right one to extract?
     
  20. Deleted-19228

    OP Deleted-19228 Newbie

    the folder for the US version is 176f export it then copy the Savedata.bin it creates to your PC and edit with Kaph's tool and you should be good to go.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [Release], Triforce, Heroes