Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nanquitas

    Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Yeah, I lost the sources of almost all the project I did this year (laptop died).

    Well, it only means that I can redo them better if I got the time and motivation to do so. :)

    A lot of these projects were meant for me to learn programming, so now I know that they were poorly coded.
    Worked, but poorly coded.
     
    Procyon and ImCarlosGG like this.
  2. ImCarlosGG

    ImCarlosGG GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    390
    Country:
    Spain
    You, @Sasori and @ymyn are doing a great job :), keep working guys!
     
    Nanquitas likes this.
  3. hmp22

    hmp22 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 23, 2015
    Messages:
    52
    Country:
    Canada
    What does the "remove wait time" cheat do? I can't find it in the in-game menu to read about it there
     
  4. AnalogMan

    AnalogMan ultraSuMoFramework Dev
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    2,913
    Country:
    United States
    It removes the 24 hour wait time between Island scans which you get by scanning QR codes.
     
  5. Gelums

    Gelums GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 17, 2016
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    For some reason the cheat plugin loads but nothing happens when mod is enabled..
     
  6. Sora Takihawa

    Sora Takihawa GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    3,234
    Country:
    Germany
    my n3ds throws an error. it says use an fair plugin or something like that (only on NTR 3.2, 3.4 works) didnt test on 3.3
     
  7. Omegadrien

    Omegadrien GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 4, 2015
    Messages:
    1,715
    Country:
    France
    Press the select button to display the cheat menu...?
     
  8. xilo

    xilo Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Messages:
    75
    Country:
    Really hoping for a character redo or gender swap + rename code.
     
  9. Gelums

    Gelums GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 17, 2016
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    Yes that's what I did and said the cheat plugin loads.. the cheats don't work in the menu like shiny wild pokemon
     
  10. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    While hovering over/highlighting a cheat you wish to use, press "Y" to see information about how to use that cheat. Shiny Pokemon, for example, is enabled by pressing "L+A" while the game is running and is not a passive ability (as I assumed it was when I first tried it).
     
  11. jeremy09987

    jeremy09987 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    7
    Country:
    France
    Plz help me for rename pokemon ?
     
  12. RyDog

    RyDog Lazy Animal Crossing hacker
    Member

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Messages:
    1,689
    Country:
    France
    what's wrong?
     
  13. jeremy09987

    jeremy09987 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    7
    Country:
    France
     
    Last edited by jeremy09987, Nov 16, 2016
  14. Sora Takihawa

    Sora Takihawa GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    3,234
    Country:
    Germany
    IMG_20161116_005622.jpg i have this problem

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    an no i didnt modified the plugin (i dont even know how to edit the plugins)

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    since the all clothes codes was added. before it worked fine

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    and it stays there it dont shutdown
     
  15. RyDog

    RyDog Lazy Animal Crossing hacker
    Member

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Messages:
    1,689
    Country:
    France
    Is your problem you can't rename your pokemon?
    Are you trying to stream with NTR viewer?
     
    Last edited by RyDog, Nov 16, 2016
  16. Sora Takihawa

    Sora Takihawa GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    3,234
    Country:
    Germany
    no i try to boot pkmn sun with plugin (dont work with 3.2 3.3 3.4)

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    it boots i get to save select screen and this appears. (it appears since the all clothes cheat was added)

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    the newest version dont work no matter which version. the version before the newest worked only on 3.4
     
    Last edited by Sora Takihawa, Nov 16, 2016
  17. jimmyleen

    jimmyleen GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2016
    Messages:
    1,171
    Country:
    It would be nice if we could use the shiny pokemon cheat code along with the spawn any pokemon cheat. Unfortunately we can only use one cheat, otherwise boot ntr will crash. :(
     
  18. ThunderDemon3DS

    ThunderDemon3DS Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 8, 2016
    Messages:
    77
    Country:
    Canada
    Works for me, spawned a level 55 Xerneas shiny in Hau'oil City np

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    But I do have the Enhanced NTR CFW Loader from Nanquitas
     
  19. Sora Takihawa

    Sora Takihawa GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    3,234
    Country:
    Germany
    how can i fix that weird error i posted before?
     
  20. Nanquitas

    Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Try to apply the patch for the ntrviewer before launching the app and tell me if it solve the issue.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Supported], [Release], [Version

Thread Status:
Not open for further replies.