1. ango

    ango Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 5, 2012
    Messages:
    26
    Country:
    Germany
    ...whats the difference between "RetroArch_PS4_r4_Bundle_usb .pkg" some post before and the links in post 1?
     
  2. m3inard
    This message by m3inard has been removed from public view by DinohScene, Aug 28, 2020, Reason: Postcount spam.
    Aug 28, 2020
  3. OsirisX

    OP OsirisX Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 14, 2019
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    This is possible however a custom launcher will be needed that tells it which game to run when the app is launched.

    Change the resolution setting to 2x or higher in core options.

    Usb version was used as temporary solution for 6.72 jb when it first came out. There was an issue reading config file from internal drive. This has since been fixed in later 6.72 HEN version so it's not needed anymore.
     
    KiiWii likes this.
  4. m3inard

    m3inard GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 28, 2020
    Messages:
    100
    Country:
    Philippines
    do you know of any source for 6.72?
    thanks!
     
  5. marcoo

    marcoo Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 23, 2017
    Messages:
    15
    Country:
    Philippines
    Change the resolution setting to 2x or higher in core options. slim user it works but the problem is i got slow fps drop and audio slow.ty for answer
     
  6. Dekkerlion

    Dekkerlion Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 8, 2014
    Messages:
    19
    Country:
    Romania
    Can we play mkv videos using this RetroArch? I heard it can natively play videos, or I could have misunderstood
     
  7. OsirisX

    OP OsirisX Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 14, 2019
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    @Dekkerlion If it can, perf won't be that great since video is software rendered.
     
  8. sharkticonnz

    sharkticonnz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 21, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    New Zealand
    Is there any word on possibly getting the dolphin core working yet?
     
  9. chapas

    chapas Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    Can I load games from USB on DOSBox? I'm unable to mount anything as I do in Windows for instance.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    OK, just helped myself, it's just a matter of loading the EXE, from load content. Pretty easy. Let's play Dune II !

    OR eg.

    mount c "/usb0/dosbox/"
     
    Last edited by chapas, Sep 21, 2020
  10. spedunk55

    spedunk55 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2020
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    any new updates on the new project or retroarch like a dolphin core maybe??
     
  11. OsirisX

    OP OsirisX Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 14, 2019
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    I'll be releasing a native port of SM64 soon. Only source code will be released for this however due to the legal sensitivity of the port.

    [​IMG]
     
  12. KiiWii

    KiiWii Reporter
    Reviewer

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    10,997
    Country:
    United Kingdom
    This is awesome!
     
  13. ploggy

    ploggy WAKA! WAKA!
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    3,611
    Country:
    United Kingdom
    Thank You!
     
  14. mermelado

    mermelado Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 6, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    Spain
    Your work is amazing and I congratulate you most sincerely. I have read the entire thread and I was very surprised that no one asked for the core of the ZX spectrum. Would you be so kind to inform me if you plan to add it? It is one of the most iconic computers in history. Thank you very much.
     
  15. OsirisX

    OP OsirisX Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 14, 2019
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    Thanks, I'll see if I can port that core over.
     
    mermelado likes this.
  16. White_Raven_X

    White_Raven_X Hack everything, hack the world!
    Member

    Joined:
    Sep 23, 2019
    Messages:
    172
    Country:
    Canada
    Wow great job!
    How is performance? Does it show down on anything you have tried?
     
  17. BlackMilky

    BlackMilky Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for bringing this to the PS4!

    When I load content it will not auto detect the correct core, I have to load the correct core then the content...just me?
     
  18. BlackMilky

    BlackMilky Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for bringing this to the PS4!

    When I load content it will not auto detect the correct core, I have to load the correct core then the content...just me?
     
  19. BlackMilky

    BlackMilky Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for bringing this to the PS4!

    When I load content it will not auto detect the correct core, I have to load the correct core then the content...just me?
     
  20. BlackMilky

    BlackMilky Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for porting this to the PS4! :-)

    When I load content it doesn't auto detect the correct core, I have to load a core then the content...just me?
     
    ArKSama001 likes this.
  21. hosam_mohamed

    hosam_mohamed Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 8, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Egypt
    Did you used online updater after installing Retroarch? I had this problem and it's gone after update and now core is auto selected when i load content.
     
  22. BlackMilky

    BlackMilky Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Thanks hosam_mohamed I updated everything again (shaders keeps failing) and now I get a list of cores to choose from after loading content

    Sorry about the double posts
     
  23. HommyB

    HommyB Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 31, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Idk if it is just me but a lot of games don't work. I tried CPS2 dungeons and dragons games but all failed to load. Dreamcast games crazy taxi and daytona failed to load. Mame games like sunset riders crash on start.
     
  24. jammybudga777

    jammybudga777 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Messages:
    2,236
    Country:
    How are you trying to load them? Via playlists? Or manually loading content? If you load through content then might be worth loading the core first then content
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - (Unofficial), [RELEASE], RetroArch