rein....

Discussion in 'EZ-Flash' started by shaffaaf27, Apr 16, 2007.

Apr 16, 2007

rein.... by shaffaaf27 at 1:05 AM (901 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. shaffaaf27
    OP

    Member shaffaaf27 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Messages:
    310
    Location:
    london, england
    Country:
    United Kingdom
    i have read that it can take saves from games, but can it put it back in to the game?

    also, is there a way to use it with the ezv and 3in1
     
  2. fischju_original

    Banned fischju_original I used to be a jerk before i got banned

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    1,014
    Country:
    United States
    #1 - Yes
    #2 - IDK
     
  3. shaffaaf27
    OP

    Member shaffaaf27 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Messages:
    310
    Location:
    london, england
    Country:
    United Kingdom
    thanks. atleast 1question has been answered
     
  4. science

    Member science science rules

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    3,695
    Country:
    Canada
    I don't think so because there is no RAM in the 3 in 1 like there is in the supercard and other slot 2 devices, so it can't be written to it. Unless there is RAM, I'm actually not sure
     
  5. faceless

    Member faceless pink sugar heart attack

    Joined:
    Jan 5, 2003
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    use etool with the 3 in 1
     
  6. shaffaaf27
    OP

    Member shaffaaf27 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Messages:
    310
    Location:
    london, england
    Country:
    United Kingdom
    does etool do that same? so i could put etool on the 3-in-1 and mkds, in the top, and transfer the save?

    if i cna ill get it if not ill stick with my ez4 lite.
     
  7. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,697
    Country:
    United Kingdom
    etool uses sram and is what I used before write code appeared for the EZ4.

    It will not do what you want but here is a new app called eepinator that may prove of interest:
    http://blog.davr.org/2007/03/31/eepinator/

    @seja_8 there is ram, it is what the browser uses (and hopefully some more homebrew in the near future).
     
  8. shaffaaf27
    OP

    Member shaffaaf27 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Messages:
    310
    Location:
    london, england
    Country:
    United Kingdom
    but that wont give the save to the game....
     
  9. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,697
    Country:
    United Kingdom
    I used etool to restore saves several times, you will need to get the save into the ram but that should not be too much trouble.
     
  10. shaffaaf27
    OP

    Member shaffaaf27 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Messages:
    310
    Location:
    london, england
    Country:
    United Kingdom
    ok so, when i get my 3-in-1 and ezV bundles, in a few weeks, i will ask again.....PS fast6191, would it be better to ask here or on sosukes site?, i vist both regularly, but find sosukes ezv section is full to the brim, and some questing just dont get answered.
     

Share This Page