1. Esppiral

    Esppiral GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    315
    Country:
    You've made me the happiest gamer ever, thank you so much for this.
     
  2. stepppp

    stepppp Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    33
    Country:
    amazing
     
  3. ErnieBall

    ErnieBall Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 23, 2017
    Messages:
    25
    Country:
    Germany
    I tried v2 US and it also has glitches. not gonna let it spoil the fun though.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    The good news is, under this color/texture mess, the game seems to run and look perfectly fine.
     
    Last edited by ErnieBall, May 13, 2019
    Deathscreton likes this.
  4. tomi1578

    tomi1578 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2018
    Messages:
    147
    Country:
    Israel
    it's on pc

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    man switch video capture is absolute ass
     
  5. gbazone

    gbazone GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    208
    Country:
    When I launch I only see Dreamcast BIOS on the list. I have moved .cdi files to the reicast dir root, the data folder, and a Games folder inside of the date folder. Nothing is being detected except the BIOS.
     
  6. SkittleDash

    SkittleDash GBANep
    Member

    Joined:
    Oct 21, 2015
    Messages:
    1,633
    Country:
    Japan
    I'm talking officially. Not through emulation.
     
  7. dormeus

    dormeus Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2018
    Messages:
    81
    Country:
    United Kingdom
    Have you gone to the settings and set the directory?
     
    gbazone likes this.
  8. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    974
    Country:
    United States
    whoa you running like light speed slow down :rofl2:

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I have both KI and KI2 running mine KI runs full speed and KI2 slow just like your KI runs
     
    ploggy likes this.
  9. Silverfrost208

    Newcomer

    Joined:
    Apr 21, 2016
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Finally I can play Sonic Adventure 2 on my switch!
     
  10. LSolrac

    LSolrac Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    58
    Country:

    REJOICE
     
  11. gbazone

    gbazone GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    208
    Country:
    Hah. Thanks. I thought there would have been a default.
     
  12. Sonikkua

    Sonikkua GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    118
    Country:
    United States
    Except Sonic Adventure 2 crashes with this emulator right now or has majorly messed up visuals. Sonic Adventure 1 is playable though.
     
    Last edited by Sonikkua, May 13, 2019
  13. Silverfrost208

    Newcomer

    Joined:
    Apr 21, 2016
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Awwwwww... :( Well Sonic adventure 1 will do too. :)
     
  14. Deleted User

    Deleted User Newbie

    How about RE code veronica?
     
  15. Esppiral

    Esppiral GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    315
    Country:
    Filling my SD with Dreamcast games it's gonna be a long night:wub:
     
  16. Sonikkua

    Sonikkua GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    118
    Country:
    United States
    Video cutscenes don’t work right, game itself seems OK, at least the first few minutes I’ve tested so far.
     
    Deleted User likes this.
  17. Billy Acuña

    Billy Acuña GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2015
    Messages:
    3,091
    Country:
    Mexico
    Fullspeed but FMVs are bugged and slow, still playable.
     
    Deleted User likes this.
  18. Joxley192

    Joxley192 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 22, 2018
    Messages:
    75
    Country:
    United Kingdom
    Light dash speed doesn't work on sonic adventure
     
  19. DecoyOcto

    DecoyOcto Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 5, 2005
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    I found this post from a forum online which helped me get out of the sewer in Sonic Adventure:

    I didn’t hunt down the video, I just followed the description and I was able to pull it off on my first try. Good luck.
     
  20. ChrisGoesPewPew

    Newcomer

    Joined:
    May 13, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    @ Silverfrost208 Search "l4t lakka reicast nintendo switch" on YT and skip to 27:30. It seems to run great that way.

    Edit: I had a nice big comment typed out but I had one hell of a time trying to post it since I can't post links yet. Even after removing all links and trying to say just to search it it wouldn't approve anything until I didn't do a direct reply >.>.
     
    Last edited by ChrisGoesPewPew, May 13, 2019
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [Dreamcast, emulator], reicast