regionfree problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kirakills, May 24, 2009.

May 24, 2009

regionfree problem by kirakills at 8:54 PM (485 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. kirakills
    OP

    Newcomer kirakills Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    I've installed the cioscorpv2, but japanese backups won't work, any ideas?
     
  2. Tux'

    Member Tux' GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    723
    Location:
    The flat lands.
    Country:
    Canada
    Cioscorp doesn't let you play region free games, run them
    Through backup loader of use preloaded hacks.
     
  3. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    IF, and re-read the "IF", IF you are on 3.2, you have to use AnyRegionChanger1.1_mod5 by QLeap to install a SysMenu3.2 with the REAL region free hack, that would aloud you to run almost all the out of region games, on your wii, and I say almost cause some japanese games, need rigorously the japanese language between the Wii's settings to work..!! [​IMG]
     
  4. kirakills
    OP

    Newcomer kirakills Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    i'm on 4.0u, and the preloader hacks don't work
     
  5. Tux'

    Member Tux' GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    723
    Location:
    The flat lands.
    Country:
    Canada
    You're probably using the old hacks, go to the preloader guide, there's new hacks there.
     

Share This Page