Regarding Wiikey setup discs...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by shonko, Sep 25, 2007.

Sep 25, 2007

Regarding Wiikey setup discs... by shonko at 9:15 AM (1,313 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. shonko
    OP

    Newcomer shonko Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    23
    Country:
    Australia
    Do I need to use the 1.0 disc first, or can I just use any of them?
     
  2. SpaceJump

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    You can use any Config Disc. It doesn't matter which version. If you updated your Wiikey to 1.9b then you have to use the upcoming Config Disc 1.3 to turn on region-free for GC games.
     
  3. shonko
    OP

    Newcomer shonko Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    23
    Country:
    Australia
    Thanks, everything's working perfectly now!
     
  4. SpaceJump

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    Just saw that Config Disc 1.3 along with the official update have been released, so use that.
     
  5. screwed

    Newcomer screwed Advanced Member

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    87
    Country:
    Norway
    just adding on a question here..

    are there different versions of the WiiKey.. I mean hardware wise..
    or as long as it says "WiiKey" everybody should be fine?
     
  6. jr9770

    Newcomer jr9770 Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    Adding a question of my own here. I apologize if this is a really dumb question. Is there anyway to confirm that the 1.96b update installed successfully? Like, for example, does the 1.3 or 1.2 Setup disc not work properly if you don't have 1.96b installed? My 1.3 disc is working fine, so if that's an indication my upgrade worked then great! I just want to make sure my 1.96b is properly installed and I don't know of a reliable way to test that. I guess aside from playing a Gamecube game with the streaming audio to see if it's been fixed, but I don't have any of those titles to try.

    Thanks!
     
  7. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    burn the config 1.3 disc from the wiikey website and see if it boots without error, then you know the update went correctly.
     
  8. jr9770

    Newcomer jr9770 Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    Thank you! My upgrade is working fine in that case.
     

Share This Page