redsn0w cydia is only a white icon

Discussion in 'iPhone, iPod & iPad' started by Team_Subspace, Jan 27, 2011.

Jan 27, 2011
  1. Team_Subspace
    OP

    Member Team_Subspace Citizen Marsalevsky

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    323
    Location:
    Behind a laptop screen
    Country:
    United States
    i just jailbroke my ipod touch 4g with redsn0w on 4.2.1 and now cydia is only a white icon that wont load... what should i do?
     
  2. Slave

    Member Slave GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Messages:
    400
    Location:
    Montreal, Quebec.
    Country:
    Canada
    shut down your device
    run Redsn0w on your computer and select "just boot Tethered right now" follw onscreen direction to boot your idevice

    (it'll ask to hold power button, then hold home button without releasing power button, then release the power button still holding the home... and voila)

    Device will be rebooted in tethered mode and cydia icon should be fine and operational
     
  3. Team_Subspace
    OP

    Member Team_Subspace Citizen Marsalevsky

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    323
    Location:
    Behind a laptop screen
    Country:
    United States
    thanks, it worked (but tethered does have its downsides - needing a computer whenever i download a cydia app)
     
  4. Joktan

    Member Joktan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    665
    Location:
    In a big mansion...in Rancoon
    Country:
    United States
    teathered is when you have to use a pc to reboot you ipod back on after being turned off...
     
  5. Team_Subspace
    OP

    Member Team_Subspace Citizen Marsalevsky

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    323
    Location:
    Behind a laptop screen
    Country:
    United States
    and i need to do that every time i download a cydia app because they all need a reboot to work
     
  6. Dialexio

    Member Dialexio GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,546
    Country:
    United States
    You could install multiple Cydia apps at once. Just add each of them to the queue, then install them all at once.
     
  7. Joktan

    Member Joktan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    665
    Location:
    In a big mansion...in Rancoon
    Country:
    United States
    Most of the apps I get don't need a reboot so I didn't know.
     

Share This Page