Redirect not working?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by kutabare, Nov 11, 2003.

Nov 11, 2003

Redirect not working? by kutabare at 7:54 PM (748 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. kutabare
    OP

    Newcomer kutabare akutareguchi

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Messages:
    1,077
    Featured Posts:
    0
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
  2. shaunj66

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,806
    Featured Posts:
    0
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    It works fine here. Even with a clean cache of the page.
    Does it give you any specific error, 404?
    It could be your ISP haven't updated their DNS servers for a while.
     
  3. Puck The Joker

    Banned Puck The Joker Puck, The Arrogant Phuck

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    3,855
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Avalon
    Country:
    It works fine for me, I actually only use the 2ya address for some reason. (Habit I guess)
     
  4. dice

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,541
    Featured Posts:
    0
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Doesn't effect me either. Perhaps it was something which only lasted for a few minutes?
     
  5. kutabare
    OP

    Newcomer kutabare akutareguchi

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Messages:
    1,077
    Featured Posts:
    0
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Thanks, Prolly just my computer. It loads to a completely blank screen and just displays 'done' in the status bar. been like it for a couple of days now.

    the source looks like.


    GBAtemp



    Looks like i may have to change my ie setup.
     

Share This Page

Loading...