Recreating GUI - Possible?

Discussion in 'EZ-Flash' started by Verocity, Apr 2, 2007.

Apr 2, 2007
  1. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    If have been bored, and was wonderig if it was possible to edit my GUI on my eziv. Now I believe I found the .dat file to edit which the skinner uses this file to add images to and then you update your flash card.

    So, I guess what im asking is does anyone know if this is possible or has anyone tired something like this?

    Also what can I edit .bin and .dat files with, and also would anyone be intrested in helping me?

    [​IMG]
     
  2. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    I really liked the R4's GUI and im trying to recreate it and modify the loader of the EZIV.

    This looks like a never ending battle in the code.
     
  3. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
  4. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    ?

    What I read all of that but theyre talking about soft reset.
     
  5. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
    It's a skinning program for the EZ4...
     
  6. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Yes, I know this, Ive done many skins.

    I'm talking about recreating the GUI, as in modifying the overall appearance of where things are located. For example..Modifying the loader to look like the R4's GUI.

    Just wondering if it was possible, or if anyone has thought about it.
     
  7. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
    I don't think that's possible, since the loader is entirely closed source.
     
  8. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Thought so. I wonder why they won't provide a open source.

    You gotta admit it would be pretty awesome.
     
  9. -EX-

    Banned -EX- Racer

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    534
    Location:
    Tokyo
    Country:
    Japan
    You gotta admit there would be a lot of EZ4 clones then.
     
  10. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    I agree with you Verocity, their loader needs a revamp i reckon. i hope eventually one is done whether by the ezteam or an individual such as yourself.
     
  11. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    EX your right, but I like the way that OSW put it. It does need a revamp. Or maybe 2 choices like a new loader or the older loader.

    Im going to continue messing with some of the files, I believe I can edit it somewhat...ill let yall know.
     
  12. apb407

    Member apb407 GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    496
    Country:
    United States
    yeah i like the r4 and m3 gui aswell but i think the ez5 gui is easier to skin and more skinning options but i dont know [​IMG]
     

Share This Page