Recommended mode for putting GBA games on M3 Lite?

Discussion in 'M3 Adapter' started by Hammyface, Jan 13, 2007.

  1. Hammyface
    OP

    Member Hammyface GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    532
    Location:
    Vermont
    Country:
    United States
    I just got an M3 Lite and wanted to know the recommended way to put GBA games on it for the most compatibility. Drag and drop? The M3 Game Manager? If so, what mode? Soft patch? Hardware support 1? Hardware support 2? Is real time saver glitchy at all? Also is there any way to get the classic NES games to work on it?

    Also, I have NO plans to run DS games off of it. Is there a way to have it automatically always boot to GBA mode? It's kinda annoying to boot to DS mode then have to restart every time.

    Thanks!
     
  2. jimminy_kriket

    Newcomer jimminy_kriket Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    I think just dragging and dropping should be fine, test it out, see how it goes and if you have problems try the game manager. As for booting in gba mode, i found that kinda funny, all you have to do is take out your passme.......unless youve flashed your ds of course.
     
  3. Hammyface
    OP

    Member Hammyface GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    532
    Location:
    Vermont
    Country:
    United States
    Okay so no way to autoboot to GBA mode? And no way to get the classic NES games to work?
     
  4. MaHe

    Member MaHe one lazy schmo

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    1,101
    Location:
    Maribor
    Country:
    Slovenia
    No and no. Unfortunately ...
     
  5. jimminy_kriket

    Newcomer jimminy_kriket Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    isnt there emulators for nes games?
     
  6. fischju_original

    Banned fischju_original I used to be a jerk before i got banned

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    1,014
    Country:
    United States
    doesnt it play nes games natively? i know the supercard does
     
  7. Empyre

    Newcomer Empyre Advanced Member

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    53
    Location:
    Farnborough (UK)
    Country:
    United Kingdom
    Yes it does.

    Just transfer the nes roms using the game manager
     

Share This Page