rebooting with hooks fails

Discussion in 'Wii - Hacking' started by johnnyturk, May 14, 2009.

May 14, 2009
  1. johnnyturk
    OP

    Newcomer johnnyturk Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
    now ive played this game through a usb loader, and booting straight through gamma also works, but when i reboot with hooks to play through the disc channel it fails to regognise the game still, what could be the issue?

    also, i cant test another game for now because i only have 1 dvdr and dont even know if its a -r or not as i just took one to test without buying a bunch yet, but i dont see why that would be an issue anyway because it works straight through gamma
     
  2. Levente

    Member Levente GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    243
    Country:
    Hungary
    Are you on 4.0?
     
  3. johnnyturk
    OP

    Newcomer johnnyturk Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
    yeah, i only recently done it as i had a virgin wii 4.0
     
  4. johnnyturk
    OP

    Newcomer johnnyturk Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
  5. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    You can't use the rebooter on 4.0, I think.
     
  6. johnnyturk
    OP

    Newcomer johnnyturk Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
    thanks fr the reply

    i have however had a look on the internet and the only thing i can find related to rebooter and 4.0 is this on tehskeen.com, part of the post says

    "I installed the Hacked Wii 4.0 Firmware in order to get the new features. Everything works except the Copy Flag feature of the Rebooter (Rebooter itself works)."

    so i figure i need a hacked 4.0, how do i get this? isnt ther another way?
     
  7. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    If you're really interested in playing backups from the disc channel, look into CIOSCORP.
     
  8. johnnyturk
    OP

    Newcomer johnnyturk Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
    no offense but i have seen quite a few times around these forums and elsewhere warnings about staying away from cioscorp so i plan to do so seen as i figure its possible to play games through the disc channel without doing so,

    for anyone who can help, everything i have done to my wii is here, havent done anything but

    http://www.yafaze.com/forums/viewtopic.php...&p=327#p327
     
  9. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    As long as you've backed up your nand and have a boot2 bootmii you'll be fine even if CIOSCORP bricks you.
     

Share This Page