(Real) R4 Firmware on Clone/Fake R4

Discussion in 'R4 DS' started by ComplicatioN, Jan 1, 2009.

Jan 1, 2009
  1. ComplicatioN
    OP

    Member ComplicatioN Broken Barriers

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    Thousand Sunny
    Country:
    Australia
    Friend just wanted me to ask cos his friend needed help :wtf:
     
  2. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom

    yes but like using clone firmware on REAL R4 cards it would need decrypting and recrypting with the R4/M3simply tool

    but what would be the point!? CLONES are getting updates and REAL is not so would not gain anything it would be a backwards step!

    to add original R4 firmware does not support SDHC either!
     
  3. Problematique

    Banned Problematique Banned

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    New Zealand
  4. ComplicatioN
    OP

    Member ComplicatioN Broken Barriers

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    Thousand Sunny
    Country:
    Australia
    Thanks for your help =)
    -Happy new year
     

Share This Page