1. xbmcuser

    xbmcuser GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    165
    Country:
    United Kingdom
    The thieves R* I bought it thinking it was the same :rofl:
     
  2. britain4

    britain4 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 16, 2014
    Messages:
    319
    Country:
    I got "no audio hardware" with mine when I had some sound files missing - fixed it now - you should have all the uncompressed .wav files, mp3s, a .sdt and a .raw file in there

    This is an absolutely awesome port... runs great.. can't believe what we're seeing with homebrew at the minute!
     
    cucholix and simbin like this.
  3. BaamAlex

    BaamAlex CVE-2018-6242
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2018
    Messages:
    2,987
    Country:
    Germany
    It works. But the sound doesn't work. And i patched the .wav files. Is there a fix?
     

    Attached Files:

  4. barrysw

    barrysw Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    I had the same issue of 'no audio hardware' then found missed two files in the copy across sfx.RAW and sfx.SDT, copied those then all good and had OpenAl Soft showing with SFX and music. Hence steps for me were:

    1. Convert the audio, did this via the command prompt in the audio folder on PC.
    2. Copied all the files in the main audio folder except .wav so should be *.mp3, sfx.RAW & sfx.SDT
    3. Then copy the *.wav files from the converted subfolder

    At least for me I've ended up with 197 files in the 'audio' folder on my switch SD card.

    Hope that helps!
     
    blindseer likes this.
  5. blindseer

    blindseer Past Generation Gamer
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2015
    Messages:
    404
    Country:
    United States
    Yup that fixed it, I had been messing around with it after being up for like 24 hours straight and the whole audio folder was throwing me for a loop, works great now, a couple stutters but If I get sysclk reinstalled and overclock it I bet it would be perfect.
     
  6. Deleted User

    Deleted User Newbie

    I'm too lazy but if you want to remove version number from screen, delete line 770, 772 and 784 from src/core/main.cpp
     
  7. GlopinBoopin

    GlopinBoopin Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 24, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    hey im new to homebrewing the switch and i need some help, when i run the convert audio batch file it either dose nothing or makes a new folder with nothing in it any help?
     
  8. coffinbirth

    coffinbirth GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    197
    Country:
    United States
    Before I dive back in here, it's just the .nro, right? Replace that and good to go?
     
  9. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    3,845
    Country:
    United States
    OK, I am guessing that I am unable to use a Wireless Keyboard connected to a USB C Hub. Tried 2 different ones. Did not work.
     
  10. Herdist

    Herdist Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 24, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Turkey
    I have everything needed other than GTA III and downloading it at the same time I’m writing this. Can’t thank you enough. Please consider GTA:Vice City too! Much love. Just signed up to post this.
     
    lordelan likes this.
  11. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    3,845
    Country:
    United States
    Can not use a Wired Keyboard either
     
  12. Kirbylink28

    Kirbylink28 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 17, 2019
    Messages:
    1
    Country:
    Mexico
    Omg grat job, really amazing!! Thank you so much!
    I hope gta sa soon jaja

    Saludos mi buen amigo
     
  13. aerios169

    aerios169 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 30, 2012
    Messages:
    635
    Country:
    Mexico
    Imagin gta san andreas?? Omg.. would be awsome
     
  14. masterchan777

    masterchan777 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    380
    Country:
    Here's the latest build (24.09.2020) with "Version 1.0" text removed
    Update : File removed .. Needs further testing.
     
    Last edited by masterchan777, Sep 25, 2020
  15. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    3,845
    Country:
    United States
    Someone test the Following Address........
    TitleID - 0535DC453AB50000
    BuildID - 56e7b8f33024d194

    [999999 Money]
    040F0000 7B29F9E0 000F423F

    Let me know if this works. When I typed in 1500 (Luigi's Girls Complete, and got $1500), there were only 16 Results in the 32Bit Search
     
  16. simbin

    simbin GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    498
    Country:
    United States
    is this v1.1 patched or v1.0.. regardless, this file breaks transitions between certain missions and cutscenes
    went back to stock v1.0 for now, since I never had crashes with default framelimitter anyway

    confirmed.. v1.1 from GitHub works.. so something with this patch breaks it I guess
     
    Last edited by simbin, Sep 25, 2020
    masterchan777 likes this.
  17. Stealphie

    Stealphie GBAtemp's Favorite Hat Kid
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2019
    Messages:
    1,180
    Country:
    Brazil
    holy fuck. Amazing work, OP!
     
  18. Herdist

    Herdist Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 24, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Turkey
    I’ve tested the game for 20 minutes and my first impressions;

    At first boot up it converted textures and it took a little bit time.

    After dropping Misty I’ve decided to do some taxi missions and done 8 fares in a row. I was going to the safehouse to save and suddenly my car and other cars started making the horn sound even if you’re not in front of them.

    This was the first bug I’ve encountered. Also some options are missing it’s name maybe it’s a fault of my GTA III files, don’t know.

    Other than that aiming was not auto and Gas/brake buttons was A and X. Changed them myself.

    Can’t believe I played GTA III on my switch today. Thanks!
     
    lordelan likes this.
  19. blindseer

    blindseer Past Generation Gamer
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2015
    Messages:
    404
    Country:
    United States
    Only bug I've come across so far is not being able to open the garage at the first safe house after storing a car in it, but that could be a bug in the game itself, cause I dimly remember that happening on the pc years ago... still annoying though
     
    slaphappygamer likes this.
  20. whitesword7

    whitesword7 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 28, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Damn... I hope you discover what the problem is...
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - engineered, Nintendo, Reverse