Hacking RawkSD Patch Problems

Blastoise

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 14, 2009
Messages
336
Trophies
0
XP
123
Country
Ok so i try and run the RAWKSD patch. It launches and connects to my network and starts downloading. It goes for a little bit and it gets to around 1 third through the next line when an error appears with something about a network name and then an error code -1004. The next line says network fail.
Its connecting to my wifi and all but this patch just wont damn run.

Any helpers?

Thanks
 

Ratmonkey

Active Member
Newcomer
Joined
Jul 28, 2009
Messages
43
Trophies
0
Age
46
Website
Visit site
XP
183
Country
United States
Not sure what your error means but if you check the RawkSD topic on the first page around about page 97-102 or so they talk about what the patcher does and how you can patch the files yourself with Dop-ios or a similiar tool.


EDIT: This is from page 102:

Szalkow:

"The RawkSD IOS37 patcher isn't as secretive as it looks - all it does is grab IOS37 from NUS and then apply trucha and other bugs. You can patch IOS37 yourself using DOP-IOS which supports an offline installation method; grab IOS37 from NUS on your computer and put the files on your card per DOP-IOS's readme and then install IOS37 with all the bugs/patches enabled."
 

Szalkow

RawkSD Cheerleader
Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
673
Trophies
0
Age
32
Location
Uni
Website
Visit site
XP
69
Country
United States
A bit of context is needed. While I haven't personally tested it, I think IOS37 may need a few patches which DOP-IOS will not provide. Still, give it a shot.
 

Blastoise

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 14, 2009
Messages
336
Trophies
0
XP
123
Country
Ok now iv dumped the AC/DC Track Pack disc onto my SD card (2gb) and now when i try to install it it comes up with an error saying it couldnt install.
 

SFenton

ಠ_ಠ
Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
1,077
Trophies
0
Location
Derp
Website
Visit site
XP
160
Country
United States
mattpucc said:

Take your card to the PC, copy the ACDC folder or whatever it's called to your PC. Run the RawkSD .exe, select "Import from RawkSD Disc Rip", select the ACDC folder, press OK, select the ones you want to import, wait, install it to your SD, go back to the Wii, THEN install customs.
 

Blastoise

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 14, 2009
Messages
336
Trophies
0
XP
123
Country
Still getting the same error
hate2.gif
 
General chit-chat
Help Users
    kenenthk @ kenenthk: Have you tried SwiftKey psi its not as annoying when it comes to autocorrect