Ratchet and Clank Size Matters Horrible Online HELP

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by BlackDave, Nov 2, 2009.

  1. BlackDave
    OP

    Member BlackDave Official GBATemp "Cleanup Guy"

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    The Promised Land...
    Country:
    United States
    OK I can say that I have looked over google and all I get in results are reviews for that game and how the multiplayer is great blablablabla.... Youtube has a lot of people asking how they connect but no one answered, and I check on GBAtemp and no thread on it either....

    So I'm asking

    I have that game for a year now and EVERY FREAKIN TIME I try to connect to a game on infrastructure, I would get the error message "connection to host lost."

    I wanna say that I have many other infra games (Need for speed carbon, Medal of Honor Heroes, Star Wars Battlefront renegade squadron, Syphon Filter Combat OPS) and they all work fine!!

    BUT Untold Legend and Ratchet and Clank NEVER Allows me to connect on any game. Believe me I tried with my psp and my sister's psp

    I use to have Nat type 3 and fixed it to Nat type 2 (that fixed all my problems on Halo 3 on xbox 360)

    But even with Nat type 2 I still can't connect to those 2 games...


    I'm pissed about it I asked the people in the chat room (in game) but they just said it's my connection and some others insulted me for no reason (idiots)

    I just want to play my game online sony!

    Me and my sister both have PSP 3000 with official firmwares (latest)

    Edit: From my room i have 50% connection but I even tried right next to my router (sitting down under the computer desk in my parents room) no chances [​IMG]
     
  2. foxgrey

    Member foxgrey GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    United States
    make sure you router supports wifi standard B, and that it is enabled. If your router is stuck in G or N mode, then you will see the connection, but it will never connect!
     
  3. BlackDave
    OP

    Member BlackDave Official GBATemp "Cleanup Guy"

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    The Promised Land...
    Country:
    United States
    huh lemme see then.. thanks for the advice

    Edit: it's on b and g with channel 11... i don't understand...
     
  4. Evilmaster1985

    Member Evilmaster1985 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    456
    Location:
    Middle of nowhere
    Country:
    United States
    My router is on WEP encrypton, 128 bit if Iam correct.
    So far because my NDS needed it to connect properly as it does not support WPA.

    But also the PSP works fine on this connection.
    Perhaps you should try to change your key to WEP if you have not already.

    Greetz, Vistabuser.
     
  5. BlackDave
    OP

    Member BlackDave Official GBATemp "Cleanup Guy"

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    The Promised Land...
    Country:
    United States
    my wep is 64bit...
    unfortunatly I'm in college right now but as soon as I get home (in about 8 hours) I will try that. Thanks!
     

Share This Page