Ran USB Loader GX - Now my disc channel isn't working!

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by distantgeek, May 13, 2010.

  1. distantgeek
    OP

    Newcomer distantgeek Newbie

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I've searched for related topics but can't find any. Sorry >_<

    After having ran the bootloader (which works fine I can play games from the ext HDD), my disc channel won't recognize my backups. Any idea how to fix that? I'm not sure where to even look. Thanks!
     
  2. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    More info.
    Wii region?
    System menu?
    cIOS?
    Loader channels?
    Anything else?
    How did your disc channel load the backups before? Using what?
     
  3. distantgeek
    OP

    Newcomer distantgeek Newbie

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Sorry >_<

    US Region

    3.2U System Menu

    cIOS 249

    My backups played through the disc channel, I didn't need a external loader.

    Anything else?
     
  4. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
  5. distantgeek
    OP

    Newcomer distantgeek Newbie

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Cool. Reinstalled cIOSCorp and it worked. Woot. All is well so far. I should've known to do that, shame on me >_<

    Thanks!
     

Share This Page