Ram Expasion GBA works with DS?

Discussion in 'DSTT' started by 4zndude345, Aug 28, 2008.

Aug 28, 2008
  1. 4zndude345
    OP

    Banned 4zndude345 Banned

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    182
    Location:
    Canada
    Country:
    United States
    if i get the DS Web Broswer and if i use the GBA Ram Expasion with the DSTT would that work?
     
  2. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
  3. 4zndude345
    OP

    Banned 4zndude345 Banned

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    182
    Location:
    Canada
    Country:
    United States
    when the USA comes out in December will there be a patch for it
     
  4. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Don't know, I'd assume one would be created eventually. Just use the E version, it should work.
     
  5. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    GBA ExpLoader should work without patching. The patch will allow it to work without GBA ExpLoader.

    If you use YSMenu, it works without patching and without GBA ExpLoader.

    -Bri
     
  6. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Ah nice, I thought you still needed to apply the IPS and the loaders just activated the RAM. I can replace mine with a clean version now.
     
  7. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    Test it and see, but I believe that if you use GBA ExpLoader first (there is an option that patches the GBA expansion so that it will be recognized as RAM), you can then run the unpatched version of the browser.

    Frankly, it's much easier to use the patched version. It's a pain to have to run GBA ExpLoader each time before running the browser.

    -Bri
     
  8. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    True, I'm using YSMenu though so it's nice and simple. I'll give it a try later, the niece is playing on my DS at the mo'.
     
  9. 4zndude345
    OP

    Banned 4zndude345 Banned

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    182
    Location:
    Canada
    Country:
    United States
    great aint coming out i gotta do rewards1 and get 18 points for a white ez flash thingy
     

Share This Page