1. SignZ

    SignZ Timelord
    Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    2,118
    Country:
    Germany
    Congratz, moron. You just destroyed a big part of the game!
     
  2. omarrrio

    omarrrio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    633
    Country:
    Macau
    srrry guys, plllllz forgive me, delete them quik, i did that on my post
     
  3. Frederica Bernkastel

    Frederica Bernkastel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,172
    Country:
    Japan
    Thanks WildWon, great modding skills.
     
  4. omarrrio

    omarrrio GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    633
    Country:
    Macau
    you know all, this forum sucks a lot, thnx for nothing morrons, all codes i did wanted i ve got them from all other websites, go fuck urselfs, and specially you elexir, " i won't give it to you because fucking Wi Fi..." who cares i play on emulator
     
  5. fifa_emu

    fifa_emu Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Mexico
    It works anyway even reborn but I will make a note about. "Skill Points Don't Descrease" only works if you have at least one skill point, if you don't have it doesn't works. And the same conditional for "Skill Points Increase When Used" I guess.
    Other note is "Infinite Status Points" pressing "L+ Select=ON / R+Select=OFF" this definitly doesn't works [​IMG].
     
  6. youngyoshi

    youngyoshi Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    United States


    Eh sry I was mistaken... I was thinking the of the status points as skill points
     
  7. holoflame

    holoflame GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    133
    Country:
    Netherlands
    Thanks,

    All the Yu-Gi-Oh codes worked for my R4 (Ysmenu)

    Keep up hacking ^^
     
  8. DJPlace

    DJPlace the hater of something i can't recall.
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    5,260
    Country:
    United States
    werid as i said before i can't go to tag settings and choose my partner has anyone else had trouble with it.
     
  9. Soriian

    Soriian Member
    Newcomer

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    Only reason why I want the deck restriction gone is because I want to add Monster Reborn + Pot of greed to my deck
    Exodia = Noobs who can't play
    I prefer the OCG Style of having all forbidden cards limited
    So, yeah... But if it's because of the whole Exodia thing, I understand. =/

    Plus I never play online, I only play at home or with friends... =P
    So yeah, my score from the 2009 game was always 0 xD
     
  10. TwinBlades

    TwinBlades GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    778
    Country:
    Hmm, is it possible to make a code so when you leave an area you can get teleported to another place? I remember having this for the Jap version. It takes forever to get to places
     
  11. elixirdream

    OP elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    it is because one of the all cards code that was posted on another topic is writing too much unncessary data
    that is the reason whenever you enter tag settings it will just give you a black screen or maybe unable to wifi
    you guys are lucky that it doesn't give you an immediate black screen
    because it also overwrites some of the important data (language selection and etc)

    recommend START A NEW GAME
     
  12. ShinRyouma

    ShinRyouma GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    956
    Country:
    Indonesia
    Thank you to all the coders for the codes [​IMG]
     
  13. Zerousen

    Zerousen 【=◈︿◈=】
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    1,988
    Country:
    United States
    May I request a speed multiplier code for Ragnarok Online DS (U)?
     
  14. DJPlace

    DJPlace the hater of something i can't recall.
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    5,260
    Country:
    United States
    i did what you said and i still got no tag settings... what i mean is there's no button to change teamates or anything like that. in my old save there was...
     
  15. elixirdream

    OP elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    tag settings ? i thought black screen!

    anyway... as i said.. download the latest temp DB
    use the new unlock all duel mode code
    that will unlock the tag settings for you [​IMG]
     
  16. DJPlace

    DJPlace the hater of something i can't recall.
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    5,260
    Country:
    United States
    it worked thanks again. and i did have to start a new game... but oh well also i had to download from the temp database but that's fine.
     
  17. iamvirus

    iamvirus Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    2
    Country:
    Senegal
    The game ID for my Ragnarok ds (US) is YRBE 234014DC. its different for the one listed in the cheatlist on the first page. can i still use the codes?
     
  18. youngyoshi

    youngyoshi Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Yes you can
     
  19. Yuuichi

    Yuuichi Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    14
    Country:
    Well, since the "Use Mirage Tower Customization Anywhere" codes doesn't work (at least not for me anyway), I've been trying to see if I can find what line in the game indicates what character model you use, with very little results. I can't seem to narrow it down more than 20-30,000 [​IMG]

    How did you manage to find it Elixir?
     
  20. elixirdream

    OP elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    sorry for the late reply...

    i did the character, money and etc... but i didn't do the original code for (J)
    so what i did was compare the old game and the new game
    by locating that address

    if that code is not working
    i think i will just remove it from the subsequent update

    sorry for the inconvenience caused
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Ragnarok,