1. PootisPootis

    OP PootisPootis Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2013
    Messages:
    4
    Country:
    [​IMG]

    Long story short,
    I haven't been playing for a pair of months and my sis upgraded 3DS to the latest update, however I have a half-broken DS that boots it up just fine

    My problem is, after installing the last kernel the webpage says it needs a firmware update but the "start" button which is needed to upgrade it is not there
    It doesn't even show the "new version" or the info box
    [​IMG]
     
  2. Rydian

    Rydian Resident Furvert™
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,880
    Country:
    United States
    Sounds like you might have downloaded the wrong one, try one of the other downloads on the page.
     
  3. PootisPootis

    OP PootisPootis Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2013
    Messages:
    4
    Country:
    Well, it's actually the 1.72b

    Do I need obligatory wifi connection for it?
     
  4. Pong20302000

    Pong20302000 making notes on everything
    Member

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Country:
    if it doesnt show the Start button it cannot be updated
    (basically the cart is not capable of the update)

    there site even states it on works on a few RTS versions
     
  5. PootisPootis

    OP PootisPootis Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2013
    Messages:
    4
    Country:
    Well crap
    I only used it a few times
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - firmware, upgrade,