R4i Red box (R4i-sdhc.com) and DSi 1.4

Discussion in 'R4 DS' started by YayMii, Apr 25, 2010.

Apr 25, 2010
  1. YayMii
    OP

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,882
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    Hello everybody.
    I got an R4i SDHC, but it doesn't work with 1.4. I'm just wondering if there's a way to flash it to work with 1.4 without buying the 1.4 version.

    Before you say "Get a better flashcart", keep in mind that I already have an Acekard 2i which I use all the time. I'm planning to sell the R4i.
     
  2. flamingo24

    Member flamingo24 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    278
    Country:
    No, you can not update the bootstrap on that one. I only know of two R4 clones that allow a update - r4i.cn (EZ Vi Clone) and ultra (Acekard Clone).
     
  3. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Hyper R4i can too, I think.
     
  4. YayMii
    OP

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,882
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    Aww... that sucks. I guess I'll sell it as "Only for DS lite", then. Because I doubt a person with no flashcart knowledge would have a pre-1.4 DSi.
     

Share This Page