R4i GOLD Revolution on 1.4

Discussion in 'R4 DS' started by xchopstickzx, Aug 19, 2009.

Aug 19, 2009

R4i GOLD Revolution on 1.4 by xchopstickzx at 9:45 PM (1,413 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. xchopstickzx
    OP

    Newcomer xchopstickzx Newbie

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    8
    Location:
    Canada
    Country:
    United States
    hi guys i have a R4i Gold Revolution and a DSI that is updated to version 1.4 is there any way i can make it work? sorry im a noob with all this [​IMG]

    thank you guys!
     
  2. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    check out the r4 webite
    they have all the info
    i thot r4 gold was supposed to work already but i guess not
    anyways u shouldev gotten a ak2i
     
  3. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    i have the new version and it says starwars but works fine like a r4i in dsi 1.4e
     
  4. xchopstickzx
    OP

    Newcomer xchopstickzx Newbie

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    8
    Location:
    Canada
    Country:
    United States
    yeah i ordered 2 acekard 2i but they take too long to come in lool so i went to the store next to my house and saw they were selling R4 Gold so i picked up one.And it dont seem to work.And the website seems down well the download links. [​IMG]

    So now i have no idea how to make it work...
     

Share This Page