R4 SDHC Wood for clones not working

Discussion in 'R4 DS' started by Ch00b, Sep 19, 2010.

Sep 19, 2010
  1. Ch00b
    OP

    Newcomer Ch00b Newbie

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Hi everybody, I have the R4 SDHC. I downloaded the Wood R4 for clones. And I booted the .NDS and when I open it up. I see three pictures. MicroSD, Slot 2, and a folder. I need to get a game on here. HOW??

    Forgot to add that there's nothing in all 3 categories.

    TD Edit - Don't double post, Go back and edit your last one.
     
  2. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    I don't think that wood works on R4 sdhc. I think that wood only works on oringnal R4s. Where did you download this anyway?
     
  3. Ch00b
    OP

    Newcomer Ch00b Newbie

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    United States
  4. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    Try the other version to see if it works.
     
  5. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    WoodR4 for clones doesn't work, which is why the thread was closed.
     
  6. Xenon++

    Member Xenon++ Taiju Yamada

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    1,394
    Country:
    Japan

Share This Page