R4, SC-Mini & Opera?

Discussion in 'R4 DS' started by CatScam, Jan 25, 2007.

Jan 25, 2007

R4, SC-Mini & Opera? by CatScam at 6:23 AM (924 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. CatScam
    OP

    Member CatScam ScamaRama!

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    Has anyone got the R4 to work with the patched Opera & the SC-Mini? I know that
    Opera after patched with the Triforce patcher works with the SC-SD & SC-Lite. But
    has anyone got the patched Opera to work with the SC-Mini? The Mini runs GBA games
    just fine so it has the extra Ram, unlike the SC-rumble witch is lacking the Ram. But
    when I run it on the R4 with the SC-Mini I get the Triforce boot screen then the cant
    find Ram pack message.

    Remember this is about the R4 & the SC-Mini not the Rumble. [​IMG]
     
  2. MaHe

    Member MaHe one lazy schmo

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    1,101
    Location:
    Maribor
    Country:
    Slovenia
    It should work just fine. Why?
     
  3. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    It works fine for me.
     
  4. CatScam
    OP

    Member CatScam ScamaRama!

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    Why? Like stated above “when I run it on the R4 with the SC-Mini I get the Triforce boot
    screen then the cant find Ram pack message.” I wonder if I’m having problems with opera
    & my slot 2 because my DS-lite is flashed. Anyone with a flashed DS been able to use the
    opera patch?
     
  5. zektor

    Member zektor GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Messages:
    1,325
    Country:
    United States
    Works just fine on flashed DS units. How old (or new) is your Supercard? Some things have changed in the latest units, but that should not affect you, as I use brand new SD and Lite units and they work fine.
     
  6. CatScam
    OP

    Member CatScam ScamaRama!

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    Thanks for the heads up on the flashed DS working with the browser, so that rules
    that out. I got my SC-Mini around when they first came out & it’s been an excellent
    card, until this problem. I don’t get what’s wrong, I’ve tried many different patched
    versions of the browser from ppl that clamed it’s working well on there cards, my
    SC-Mini works fine. Other then buying the thing anyone got any ideas on what to try? [​IMG]
     

Share This Page