R4 questions

Discussion in 'R4 DS' started by 1man1dream, Oct 23, 2007.

Oct 23, 2007

R4 questions by 1man1dream at 10:16 AM (1,130 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. 1man1dream
    OP

    Member 1man1dream GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    161
    Country:
    Australia
    Hey, just a couple of quick questions,

    what format should the memory card be formatted in?
    to run apps like dsbrowser do I just drag and drop?
    will Ez4+R4 allow me to use the opera browser? if so, what software do I need?

    Thanks for your time
     
  2. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Fat 16 64KB
    You cant run the official rowser without a slot 2 cart, but anything that doesnt require any ram or extras, its just drag and drop
    You need a patch i think to make the opera browser work
     
  3. 1man1dream
    OP

    Member 1man1dream GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    161
    Country:
    Australia
    Cheers on the quick reply. correct me if i'm wrong but isn't dsbrowser one of the r4 homebrew apps that allows someone to go on the internet?

    So R4+Ez4 WILL run the opera browser?
     
  4. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    r4 + EZ4 Will run it, if it has a patch (95% sure)
    The opera one is an official browser for the ds, and dsorganize has a browser
     
  5. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    The browser runs fine on my SCDS and EZF4. So yes, it will
     
  6. 1man1dream
    OP

    Member 1man1dream GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    161
    Country:
    Australia
    Ok thanks for replying, where did you get the software to patch the EZ4?
     
  7. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    you don't patch the EZ4, you patch the .nds
     
  8. 1man1dream
    OP

    Member 1man1dream GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    161
    Country:
    Australia
    ok thanks, anyone know where the patch can be acquired? it isnt on the downloads section of gbatemp
     
  9. Echo1

    Member Echo1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    100
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I format all my cards to FAT32 for all my cards (3x1gb & 1x2gb) without any problems.
     
  10. HyoImowano

    Member HyoImowano GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    303
    Country:
    United States
  11. 1man1dream
    OP

    Member 1man1dream GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    161
    Country:
    Australia
    bah I searched for ez4 patch [​IMG]

    thanks mate [​IMG]
     
  12. 1man1dream
    OP

    Member 1man1dream GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    161
    Country:
    Australia
    hmm, that link u gave me only patches for sc, me and g6 right? i cant see an ez4, btw, is there a readme file or instructions?
     

Share This Page