R4 not working on brother's DS old

Discussion in 'R4 DS' started by efaj, Oct 17, 2008.

Oct 17, 2008

R4 not working on brother's DS old by efaj at 3:31 PM (2,233 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. efaj
    OP

    Newcomer efaj Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    40
    Country:
    Costa Rica
    Help R4 not working on old DS! How do I fix this?
     
  2. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    How isn't it working?

    Details!
     
  3. efaj
    OP

    Newcomer efaj Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    40
    Country:
    Costa Rica
    It gets stuck after the helath an safety and displays an blue screen top, green screen bottom before getting the R4 firmware 1.18 menu, but works on my ds lite...
     
  4. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Try this.....set the brightness level to max on your lite through the R4, then put it in the phat.

    Another option is to plug and unplug the cart a few times in the phat, then boot it up.
     
  5. Mr.Guy

    Member Mr.Guy GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    151
    Country:
    United States
    I have the same problem. I'm using that un-official firmware 1.19, and it wont work on phat DS's. Are you sure that will work Rayder? I want to make sure because I only get to see my friends DS one more today and don't want to haves show up without a fix.
     
  6. efaj
    OP

    Newcomer efaj Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    40
    Country:
    Costa Rica
    Still not working but it worked with 1.17... but it so S@!ks

    Done fixed! I dunno why, but i had 1.19 and that was the problem... thing is... I only use links from the official page... Dunno why... but problems solved!
     
  7. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    there is no 1.19 official firmware, what you dled was a decrypted ysmenu hack from the people who make the r4 clone. if you put that on your real r4 that would explain much. the last official (and final) firmware is 1.18 and you can get it in the download section of this forum.

    -another world
     

Share This Page