r4 instead of cyclo?

Discussion in 'R4 DS' started by geekaleek, Oct 31, 2007.

Oct 31, 2007

r4 instead of cyclo? by geekaleek at 8:22 AM (1,272 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. geekaleek
    OP

    Newcomer geekaleek Newbie

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Due to the month long wait that i have suffered through, i am considering buying an r4.
    are there any major differences anymore? the main thing that i am worried about is download play compatibility. i've read that the r4 has some problems with it, but i don't know if this is still true.
    i dont care about sdhc support or touch screen gui that much.
    thanks.
     
  2. virulous

    Newcomer virulous Member

    Joined:
    Aug 17, 2006
    Messages:
    38
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    What month long wait? The cyclods is in stock at many vendors and so is the R4 do a little more research
     
  3. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    Well they have been out of stock at all popular places due to a shortage of components. It would help if you could name one such store.
     
  4. Sjaool

    Newcomer Sjaool Advanced Member

    Joined:
    Aug 19, 2007
    Messages:
    52
    Location:
    Noordoostpolder
    Country:
    Netherlands
    ^I would like to know that too...
     
  5. hollabackitsobi

    Member hollabackitsobi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    536
    Country:
    United States
    The CycloDS isn't in stock anywhere. The only reason I want this thing is because of SDHC support, I already bought one of the cards. TeamCyclops and their much vaunted "customer support" are really pissing me off.
     
  6. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    Not to mention that TeamCyclops (the administrator himself) was missing in action for a month, responded to a question once, and then resumed his hiatus. Perhaps he is just working on getting the new batch ready; or he may have just started slacking off (anticipated by some). Luckily there seems to be a few more mods on the forum to regulate it.
     
  7. sylux92

    Member sylux92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    445
    Country:
    United States
    The latest update (v1.11) fixed download play for the r4. All the games I have tried all work with download play.
     
  8. Giangsta

    Member Giangsta GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    284
    Country:
    Australia
    i have tested the download play on the R4 with the latest firmware and i've never had a single broken download play.

    hope this reassures you! [​IMG]
     
  9. Ducky

    Member Ducky QUACKJECTION!

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    1,086
    Location:
    Duckling Land!
    Country:
    Israel

    Gameyeeeeah has R4DS In stock.. not sure bout cyclo..
     
  10. Banger

    Member Banger Me > | | < You ..Wanna Line dance?

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    1,783
    Country:
    United States
    I was like many and crashed on knowing that if I waited for the cyclo my wait might even be longer. But due to Halloween things are being delayed anyway. But I guess its either wait for an undetermined amount of time or break down and the the r4 like I did.
     
  11. wiithepeople

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    Dealextreme has a 32.90 r4 if you can wait 2-3 weeks. [​IMG]
     

Share This Page