1. Fis2

    OP Fis2 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    I've been looking for a post with this topic. I haven´t found it.
    What about this flash: R4 III-Update ?

    Seems too similar to be a clone.
    Website R4-III
     
  2. ojsinnerz.

    ojsinnerz. Damned
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    3,152
    Country:
    Canada
    IT IS A FUCKING CLONE. [​IMG]

    We already know. We've already seen this before, etc.

    The R4 team said they never made the R4 III, so they said anything else is a clone.
     
  3. Dingler

    Dingler GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    400
    Country:
    obvious clone is obvious

    inb4 gbatemp ≠ 4lulz
     
  4. mikeyt1998

    mikeyt1998 YouTube Glitcher
    Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,506
    Country:
    United Kingdom
  5. Frederica Bernkastel

    Frederica Bernkastel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,172
    Country:
    Japan
    Don't diss the noob,
    Everyone trys to scam people. Its so badly done that only the front page works propely.
     
  6. SavageWaffle

    SavageWaffle GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    1,123
    Country:
    United States
    Wow, this is still going on? Clone./
     
  7. Raestloz

    Raestloz GBATemp's Lone Wolf
    Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    1,776
    Country:
    Indonesia
    Hmm.... after R4-Upgrade II, now those scammers make R4III? Do they never learn?
     
  8. MR_COW

    MR_COW GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 18, 2006
    Messages:
    426
    Country:
    United States
    LOL
     
  9. Raestloz

    Raestloz GBATemp's Lone Wolf
    Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    1,776
    Country:
    Indonesia
    What? the website displays something like that? [​IMG]
     
  10. Music_Lord

    Music_Lord Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    It obviously is lower quality than the regular R4.
     
  11. shakirmoledina

    Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,613
    Country:
    Tanzania
    nothin is better in quality than the R4DS original
    If only the updates were as quick as i first was impressed by since i bought it specifically becuz i saw they were very much alive releasing amazing updates
     
  12. Swip

    Swip GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    557
    Country:
    You obviously haven't seen whats around......
     
  13. seracrux

    seracrux Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    85
    Country:
    haha lol, the R4 is still surviving. Its still a pretty solid Slot 1 solution that has the basic features but does it well. Can't wait for the team to come out with a new product when SDHC replaces microSDs
     
  14. minkyu716

    minkyu716 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    18
    Country:
  15. Hayatkaizer

    Hayatkaizer Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    R4 II upgraded & R4 III -updated are clone of R4 , which will not work (fake card) , the R4 official never said they have new card, and that website is fake too
     
  16. Curley5959

    Curley5959 CCC Member!
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,572
    Country:
    Lol cause of your sig!! [​IMG]

    Yeah, its a fake for sure.. II think that the only reason the scammers are cloning the R4 is because basically every ds player knows what an R4 is and most of the time they refer to all the chips on the market as an R4!! Strange [​IMG]
     
  17. haruberu

    haruberu Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
  18. Upperleft

    Upperleft Namcoholic
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,049
    Country:
    1.19?
    I've never heard of that >__>
    maybe it's for fake ones?

    there is a changelog:
     
  19. haruberu

    haruberu Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    nope, that's for 1.18

    i mean, i smell it's fake, but i have'nt found any info around the web.
     
  20. Upperleft

    Upperleft Namcoholic
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,049
    Country:
    ^
    maybe fixing some bugs that the fakes might have?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Upgrade,