R4 III not running Bowser's Inside Story

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by Darque, Jan 5, 2010.

Jan 5, 2010
  1. Darque
    OP

    Newcomer Darque Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Canada
    I've looked everywhere and can't find a patch or method of running BIS on my R4III card. I haven't been able to confirm, anywhere, if it is even possible for it to run on this card. PLEASE, I've spent hours trying to get it to work, can someone either confirm that it doesn't work and end my misery or that it does and bring salvation to me. If you know where i can find how to get it to work please link me, oh god please!
     
  2. macgeek417

    Member macgeek417 妁眼のシャナ

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    563
    Country:
    United States
    Get an AceKard.
     
  3. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    i don't use an R4 myself, but i have read reports that BIS can be played on an R4 using Ysmenu, i'll leave the rest to you
     
  4. zeromac

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    Thats what she said! [​IMG]
    Get Ysmenu... Search around before asking, seriously -.-
     
  5. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    YSMenu doesn't work on all versions of the R4-III. It's definitely worth a shot but be warned that it might not work. In the long run you'd be better off buying a better cart, it'll save you alot of headache down the road.
     
  6. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    yeah an acekard is just 10 bucks but still try ysmenu
     
  7. kaizer3000

    Member kaizer3000 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    156
    Country:
    Malaysia
    ysmenu aint working for R4III.
    been there, done that.
    i gave up playing this game.

    and fyi, for u european dudes out there, acecard aint 10 bucks if u are living in asia....i saw acecards average price of 150 bucks here in my country...same goes for other flash cards...
     
  8. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
  9. Darksoft

    Newcomer Darksoft Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    Canada

Share This Page