R4 DS and Nintendo DS Browser

Discussion in 'R4 DS' started by Philosophy, Mar 15, 2007.

Mar 15, 2007
  1. Philosophy
    OP

    Newcomer Philosophy Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    I remember reading that if you have a GBA flashcart that you can use the DS Opera browser. Let's say that you buy the Nintendo DS Browser US version that is coming out soon, would the R4 be able to interface with it to where we would load GBA to the flashcart that comes with that?
     
  2. Densen

    Newcomer Densen Member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    46
    Country:
    Australia
    If I'm following what you're saying, then yes.

    For example, I was given the japanese browser version as a gift, I put the ram cart in the GBA slot, but I use the R4 to load the english browser. I have no problems at all. So yes, the R4 directly supports GBA addons, the DS doesn't know that the rom is running from the R4 so it works just fine.
     
  3. Philosophy
    OP

    Newcomer Philosophy Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    Ok I see what you are saying. But would I be able to put .gba files on the ram cart that comes with the actual Opera browser you buy from retail?
     
  4. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
  5. dbgtdob

    Member dbgtdob GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    what the hell? its like ram for you computer, you dont save anythng on it, it just uses it for memory, you must be confused with the ez flash 3 in 1, that has gba and rumble as a add on, and it only works for ez flash v because, its well a ez flash product, it could work on R4 and M3 because ez flash released the program people just need to hack it somehow.
     
  6. insanezer0x

    Newcomer insanezer0x Member

    Joined:
    May 18, 2006
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    quick question, is there a way for g6l and r4 to run opera?
     
  7. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
  8. Modrak

    Member Modrak GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    158
    Country:
    Czech Republic
    no...
     

Share This Page