r4 chinese ver ??? to english ver

Discussion in 'R4 DS' started by vtr4423, Mar 23, 2007.

Mar 23, 2007
  1. vtr4423
    OP

    Member vtr4423 Advanced Member

    Joined:
    Jul 19, 2004
    Messages:
    89
    Country:
    Bahrain
    i just got chinese ver . can some please help try to convert to english ver ????
    i has download english v1.07 but they don't work on my chinese ver 1.06 ??

    thanks
     
  2. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    you need a batch 1 R4 and theres a article to do it somewhere around. after batch 1's therea massive blob of plastic on the contacts
     
  3. flanker22

    Newcomer flanker22 Advanced Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    it shouldnt matter what batch cause the 1st batch was special cause you can change it from r4 to m3.
     
  4. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    theres a massive blob o' plastic on the contacts though. to change it to m3 form an r4. and and english to chinese there is a massive blob of plascticy crap on the contacts to change that
     
  5. darksavior

    Member darksavior GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    231
    Country:
    United States
    On batch 1 AND 2 you could determine if it's chinese or english
    On batch 3 they removed ALL contacts
    [​IMG]
    If your card's from the latest batch, then i dunno. maybe scratch off/heat up a bit of the plastic goo. No idea if it'll mess up the chip under it
     

Share This Page