Question

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by zawarudo, Apr 29, 2008.

Apr 29, 2008

Question by zawarudo at 11:32 PM (809 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. zawarudo
    OP

    Newcomer zawarudo Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Is there an emulator that allows you to play gba games on the r4? Just wondering.
     
  2. Bob Evil

    Member Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Location:
    Out of the corner of your eye
    Country:
    United Kingdom
    no.

    you need a slot-2 device to play gba games.
     
  3. tinymonkeyt

    Member tinymonkeyt GBAtemp brat

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    3,221
    Country:
    United States
    lameboy or that other one..
    well yeah, with the help of a slot2 card
     
  4. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States

Share This Page