Question on my 4.3 mod

Discussion in 'Wii - Hacking' started by khitch, Sep 7, 2010.

  1. khitch
    OP

    khitch Newbie

    Newcomer
    9
    0
    Sep 5, 2010
    United States
    Finally finished my 4.3 installation. Was ready to give up till I finally got my SD card to work in SSBB. I am very new to this and everything seems to be working but I need to know if I have a problem. When I got into Wad Manager and selected all the wads to install out of 16, 8 completed successfully and 8 did not. Is this a problem? If so, any advice?
     
  2. What are the wads?
     
  3. mauifrog

    mauifrog DA KINE WiiHacker

    Member
    1,585
    90
    Jan 21, 2010
    United States
    make sure the wadmanager is loading ios236
     
  4. khitch
    OP

    khitch Newbie

    Newcomer
    9
    0
    Sep 5, 2010
    United States
    Not really sure.
     
  5. khitch
    OP

    khitch Newbie

    Newcomer
    9
    0
    Sep 5, 2010
    United States
    Can you go back and try to reinstall after your done or not?
     
  6. mike333

    mike333 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    708
    61
    Aug 30, 2010
    Poland
    You have just got smashdude seal of approval.
     
  7. CarbonX13

    CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Member
    1,399
    22
    Aug 27, 2010
    Taiwan
    Vancouver, B.C.
    Yes you can.
     
  8. khitch
    OP

    khitch Newbie

    Newcomer
    9
    0
    Sep 5, 2010
    United States
    Thanks for the help.
     
  9. dn_angel000

    dn_angel000 Phantom User

    Member
    592
    0
    Apr 27, 2010
    United States
    R u using MMM or just WAD Manager?