Question about my bricked Wii...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by VideoGameGodZW, Aug 13, 2009.

Aug 13, 2009
  1. VideoGameGodZW
    OP

    Newcomer VideoGameGodZW Newbie

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    7
    Location:
    Fargo, ND
    Country:
    United States
    Okay, so not to long ago (a week or 2, maybe) I was installing system menu 4.1 which I did successfully. I can't remember if I did this before or after but I also installed CIOSCORP. Anyway, I went into WAD Manager for something (can't remember what) and accidentally uninstalled a system menu IOS file. I cannot remember what system menu IOS file I uninstalled but it obviously wasn't good. Now when I turn my Wii on the LED on the system turns green but there is no display on my TV at all. I would assume this is because I uninstalled the system IOS menu file. The thing that I find odd though is that I have Preloader installed but that doesn't even show up.

    I just want to know if there is anything at all that I can do to fix my Wii. Sending it to Nintendo is an absolute last resort to me.

    Also, I was reading about an application called Betwiin and was wondering if that could help in any way. I already have a copy of the NAND of a working Wii but not of my bricked Wii.

    Any help with this is greatly appreciated.
     
  2. Tux'

    Member Tux' GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    723
    Location:
    The flat lands.
    Country:
    Canada
    1) You uninstalled ios60
    2) Preloader runs on ios60
    3) Unless you have bootmii, you got butt f*****. Send it to Nintendo if you're under warrenty, they'll give you a refurb.
     
  3. jabmaster2

    Member jabmaster2 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    United States
    U probably unistalled tthe ios preloader was running off of. Do u have bootmii on ur wii as boot 2. If not the NAND is no good. I think ull have send it to ninty cuz I don't think a modchip or savemiifri will help as ur ios are probably don't have trucha bug
     
  4. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    nope, you most likely uninstalled IOS60, which is where preloader resides and system menu 4.1 runs off of. you screwed yourself hard. i dont know about that program but i doubt it can help
     
  5. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    unless you have bootmii as boot 2 you are now screwed.
     
  6. VideoGameGodZW
    OP

    Newcomer VideoGameGodZW Newbie

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    7
    Location:
    Fargo, ND
    Country:
    United States
    Well it looks like I'm out of luck because I don't have bootmii installed...

    At least I have access to another Wii.

    But it still sucks that I lost all of my saves and stuff.

    Thanks for the help though.
     

Share This Page