Hacking PSTV: Henkaku no longer loads and keeps resetting after installing USBMC

KentaZX

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 13, 2009
Messages
171
Trophies
0
XP
1,184
Country
Canada
So I've screwed up apparently when I've tried to move everything from the SD2Vita to a USB flash drive and installed USBMC through the auto plugin II app. Now every time I tried to load up H-encore, The PSTV kept resetting. Is there anyway to fix this or do I basically start over with henkaku at this point?

and If I do have to start over, can I just install the 3.73 update to get rid of the hack? I ask because I'm thinking of using that vita deploy stuff to downgrade to 3.60/3.65 and install enso this time.
 
Last edited by KentaZX,

KentaZX

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 13, 2009
Messages
171
Trophies
0
XP
1,184
Country
Canada
do you have your config.txt? I did the opposite, went from usbmc to sd2vita.

nope it doesnt seem like I do on my usb drive that i copied the ux0 stuff into. And I cant even access vitashell right now to connect with FTP either. because after I open up H-encore and tried to exit, the psTV just resets on its own.
 

godreborn

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
20,861
Trophies
1
XP
12,890
Country
United States
your tai config should be on ur0, but you could put it on ux0 with the changes you've made. usbmc is a kernel exploit, so put that location under KERNEL. you might test it just with that file, but it doesn't sound like ux0 is even being mounted properly, so that may not work.

--------------------- MERGED ---------------------------

hold L at boot to undo any plugins that could be causing the problem, then proceed.
 

KentaZX

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 13, 2009
Messages
171
Trophies
0
XP
1,184
Country
Canada
your tai config should be on ur0, but you could put it on ux0 with the changes you've made. usbmc is a kernel exploit, so put that location under KERNEL. you might test it just with that file, but it doesn't sound like ux0 is even being mounted properly, so that may not work.

--------------------- MERGED ---------------------------

hold L at boot to undo any plugins that could be causing the problem, then proceed.

Okay yea holding L and getting rid of the usbmc plugin fixed my issue and now I got access again. Thank you.
 
  • Like
Reactions: godreborn
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    do you look under the buttons of your mouse
    Gift
  • El_Doot @ El_Doot:
    why do your friends look under the buttons of your mouse
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    they dont it's just that they saw the outside of my mouse and said it was disgusting
    Gift
  • El_Doot @ El_Doot:
    oh wait I understand my braincells have increased
    Gift
  • El_Doot @ El_Doot:
    by 1
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    funnily enough when i was telling my openly femboy furry bf and my friend(we talk about femboys sometimes) they said "nope we don't wanna hear that that's disgusting"
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    why is cheeto dust of all things
    the subject that crosses the line
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Wait, Switch Online now has Super Mario 64, right?
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    i really hate to say this but
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    i dont think it does
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Huh, makes sense; they did sell that through the 3D All-Stars collection.
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Which, last I heard was removed from the eShop...so they might as well offer it again, I guess...
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Will they use the same Shindou-translated ROM, or the original English ROM?
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    googling it, it seems that mario 64 is on the service
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    in japan they use the shindou version apparently but in the states and elsewhere they use the original rom
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    oh boy oh boy oh boy i sure do love living in japan and being a mario fan, i just got the new expansion pack, i cant wait to do some bljs!
    +1
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    From what I've heard about the Expansion Pack, the emulator used has some noticeable input delay and/or lag...would BLJs even be possible?
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Apparently Nintendo adapted the 3D All-Stars emulator, instead of their old Virtual Console emulator - or, if nothing else, copying what fans have done.
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    from what i can seem to gather there's some issues but nothing dramatic enough to severely impact what you're playing
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    honestly the whole expansion pack confuses me since i thought the nes/snes games were just a neat little bonus
    Gift
  • El_Doot @ El_Doot:
    wait julie your bf is a femboy holy shit im jealous
    +1
    Gift
  • AkiraKurusu @ AkiraKurusu:
    So many planes flying overhead, and they sound close...
    Gift
  • DJPlace @ DJPlace:
    do you need friends to play the games online for the switch exapsion pack i know snes and nes do.
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    @El_Doot well hey hot people do get more benefits in life
    Gift
  • J @ Jephter:
    Please I need help with this. I just homebrew my old 3ds console and downloaded a CIA file, but after surfing through for only 10 sec or less this appears. please can someone help me? Thank you in advance.
    Gift
    J @ Jephter: Please I need help with this. I just homebrew my old 3ds console and downloaded a CIA file, but...