PSP Slim Running 5.00 M33 not running PSN Store

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by ChiddaPotta, Oct 28, 2008.

Oct 28, 2008
  1. ChiddaPotta
    OP

    Newcomer ChiddaPotta Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    50
    Country:
    Canada
    Ok, I'm having this problem with my Slim 5.00 M33 (Just M33) and the PSN Store is not running. I get an error saying you need a system update.
    I go to System Update and nothing shows up, what do I do?

    EDIT: I know my sig says 4.01 m33-2, but I need to update it [​IMG]
     
  2. Originality

    Member Originality Chibi-neko

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,154
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    The first step is to get the latest CFW. In this case, 5.00 M33-3. The two revisions fix a whole bunch of problems with the first version.

    After that, check the other topics regarding problems connecting to PSN store. There have been many complaints about it with 5.00. I'm not sure if M33-3 fixed it or not, but it's your best bet (unless you want to Pandora back to 4.01 M33-2).

    EDIT: There ya go, Joe says it works on M33-3. There's your answer. Thanks once again, Joe [​IMG]
     
  3. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,191
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    it works fine with 5.00 m33-3
    downloaded a bunch of themes from it
     
  4. myuusmeow

    Member myuusmeow GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    United States
    Yeah, 5.00 M33-3 changes so the version.txt (the file the store reads to see what firmware your on and make sure its the latest) is always the latest one. (or something like that, maybe he set it to 6.00 or something)
     
  5. ChiddaPotta
    OP

    Newcomer ChiddaPotta Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    50
    Country:
    Canada
    Ok, thanks so much guys [​IMG]
     

Share This Page