PSP Custom Firmware 5.50 GEN-B2

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by justmike, Sep 17, 2009.

Sep 17, 2009
  1. justmike
    OP

    Member justmike GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    329
    Country:
    Australia
    I'm curious as to those who have installed it, have you had any problems on your PSP?

    I have been reading the comments and it seems that some give it the green light and others don't.

    PSP - 1000 users complained.
    PSP Slim users were more for the green light and...
    PSP - 3000 users can't install GEN.


    I have a Slim and running 5.50 GEN-B and it works pretty good. The memory stick even loads everything with amazing speed, and it's not an official Sony one either.
     
  2. sanoblue

    Member sanoblue The Fuzzy Blue Woof!

    Joined:
    Aug 4, 2007
    Messages:
    747
    Location:
    North Carolina
    Country:
    United States
    no problems here either psp slim 2000 daxter edition
     
  3. Mikio

    Newcomer Mikio Advanced Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    90
    Location:
    Paris
    Country:
    France
    I've got a psp 1000 and i didn't meet any problem ^^
     
  4. justmike
    OP

    Member justmike GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    329
    Country:
    Australia
    Seems like it's good to go, thanks guys!!
     
  5. chazam1337

    Member chazam1337 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    118
    Country:
    United States
    Go ahead and update, if you have a pandora, of course.
     
  6. sa1amandra

    Member sa1amandra Gazzaro Launching!

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    891
    Country:
    Canada
    I have PSP1000 Gen-B, should i update? and does it make Motorstorm Artic Edge (EUR) worK?
     
  7. iceache

    Member iceache GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    Does it make any newer games work?
     
  8. Rock Raiyu

    Member Rock Raiyu Clock Up

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,066
    Location:
    Walking the path of heaven
    Country:
    United States
    No it doesnt.
     
  9. justmike
    OP

    Member justmike GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    329
    Country:
    Australia
    I do have Pandora and this version only fixes homebrew that was troublesome before. I'll update soon.
     
  10. sa1amandra

    Member sa1amandra Gazzaro Launching!

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    891
    Country:
    Canada
    i updated to GEN-B2 but it dosn't say GEN-B2 on my system infomation, did i do something wrong?
     
  11. Denida

    Newcomer Denida Member

    Joined:
    Aug 31, 2009
    Messages:
    45
    Location:
    Denmark
    Country:
    Denmark
    No, it should still say GEN-B FULL, but if it said that it successfully updated it when you ran B2, it should have updated..
     
  12. taken

    Member taken GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    520
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    What you did was correct. It will only be 5.50GEN-B (Full) in your system.
    It is GEN-B2
     
  13. blueskies

    Member blueskies GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 14, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Santa Barbara, CA
    Country:
    United States
    I was wondering the same thing when I updated to GEN-B2. [​IMG]
     
  14. Chris_Skylock

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    I used to XGEN updater and not from GEN-A and I was wondering at first. Perhaps, the updater was broken, lol.

    5.50 GEN-B (FULL) useing the XGEN UPDATE
     

Share This Page