PSP 3000 Tv Output Fullscreen in games?

Discussion in 'PSP - Console, Accessories and Hardware' started by rockstar99, Apr 16, 2011.

Apr 16, 2011
  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    I just got the HDMI cables for PSP 3k to connect to the Tv when i start the XMB its fullscreen but games are like way smaller.I can use my TVs zoom function but that messes up the quality so any suggestions on making games full screen.
    Would love me some Dissadia or PES on a 32 inch hdtv
     
  2. Jolan

    Member Jolan Unlimited Bear Works

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,384
    Location:
    Netherlands, currently
    Country:
    Bulgaria
    The games are still going to be ugly, even if you stretch them on a fully screen with a plugin. It'll do the same as your TV's zoom.
     
  3. Eighteen

    Member Eighteen GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 17, 2009
    Messages:
    846
    Location:
    Yeah..
    Country:
    Netherlands
    Yeah, far as i know you CAN make it ful screen via your pc, with a plugin called Remotejoy (or for vista/win7 64x RemoteJoyLite v0.20a )
     
  4. SinHarvest24

    Member SinHarvest24 Shiroyasha

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    999
    Location:
    Anywhere you think of me.
    Country:
    Trinidad and Tobago
    no getting around it.
     
  5. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Fusa SD is a plugin that can force fullscreen... but yeah it doesn't look better.
     
  6. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Im on 6.35 lcfw pro on my 3k and when i enable FuSA it turns off PSP on starting a game
     
  7. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    I don't know what works on the 6.x firmwares.
     
  8. geenlung

    geenlung Newbie

    I know with some screens, they turn black when the PSP is loading a save game. Try to plug in your USB cable after getting through the start menu and save loading screen.
     
  9. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    ok ill try
     
  10. demonicstrife

    Member demonicstrife *INSERTGENERICTITLE*

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    769
    Location:
    Somewhere in the middle
    Country:
    United States
    Wait, there's HDMI cables for PSP?
     

Share This Page