Hardware PSmove won't work on 3.55 kmeaw

lukasic

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 15, 2012
Messages
49
Trophies
0
Age
27
Location
Hueco Mundo
XP
106
Country
I've just bought a psmove and paired it with my ps3.It works in XMB but it won't work in games and the ball won't light up.IT feels like a normal controller.Thanks in advance
 

Clarky

Don't you know who I think I am?
Member
Joined
Oct 4, 2007
Messages
1,960
Trophies
0
Age
37
XP
814
Country
United States
which games are you trying it with? or is it just any games you have tried?
 

jalaneme

Female Gamer
Member
Joined
Nov 27, 2006
Messages
6,256
Trophies
0
Location
London
Website
www.youtube.com
XP
537
Country
first you need to recalibrate it, also some games require you to change the controller number for the move, so instead of controller 5, you may have to put controller 1 instead.
 

Clarky

Don't you know who I think I am?
Member
Joined
Oct 4, 2007
Messages
1,960
Trophies
0
Age
37
XP
814
Country
United States
i know you said your are using re 5 gold, is there some kind of update on the disc that needs to be applied to the game?
 

Joe88

[λ]
Global Moderator
Joined
Jan 6, 2008
Messages
12,695
Trophies
1
Age
34
XP
6,737
Country
United States
I think I found out why
http://www.ps3attitude.com/new/2010/09/playstation-move-update-re5-gold-edition-live/

the game needs to be updated but since you are on cfw you cant connect to psn and get the update
 

lukasic

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 15, 2012
Messages
49
Trophies
0
Age
27
Location
Hueco Mundo
XP
106
Country
You don't get it,it does work with psmove,it has the MOVE sign on it and it starts wit psmove warnings.It's the psmove that won't light up,but the physical buttons work!
 

emmanu888

6 years and still going strong
Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,408
Trophies
0
Age
27
Location
Victoriaville,Québec
XP
1,656
Country
Canada
You don't get it,it does work with psmove,it has the MOVE sign on it and it starts wit psmove warnings.It's the psmove that won't light up,but the physical buttons work!

did you bought your bundle new ? if so you must have sports champion and/or medieval moves did you try checking with these games ?
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: https://www.operanewsapp.com/us/en/share/detail?news_id=3dab7b2419e0a4719ae30b1b4441e20a&news_ent...