PS3 black screen, no signal, when booting with CFW Habib 4.75 v.1.00

Discussion in 'PS3 - Hacking & Homebrew' started by MadMaxGR, Aug 23, 2015.

  1. MadMaxGR
    OP

    MadMaxGR Member

    Newcomer
    18
    0
    Aug 23, 2015
    Cyprus
    Hi guys,
    I have installed on my slim console the CFW habib 4.75, and all worked fine, I even installed IrisMan and 4 games on the hdd. Last night I shut it off and since, it refuses to boot to XMB.

    I turn it, no beeps but nothing on the screen as well, it says no signal. The controller doesn't blink to pair with the console. I tried to get into the service mode, I can hear the beeps but no luck to get any result on the screen.
    Also I tried to replace the hdd with another one, nothing! I tried AV and HDMI video, nothing!

    I don't know if this a type of brick. Should I restore to original dump and retry?
     
  2. Subtle Demise

    Subtle Demise h

    Member
    1,377
    1,424
    Sep 17, 2009
    United States
    Were you having problems with freezes or corrupted video signal? Sounds a lot like GLOD. It happened to mine, once in a while it will boot and ask about my hdmi device, then the screen will scramble and the system freezes. If that's not the case, may be some sort of brick. Can you boot into recovery?
     
  3. MadMaxGR
    OP

    MadMaxGR Member

    Newcomer
    18
    0
    Aug 23, 2015
    Cyprus
    Looks like it is a GLOD, because it was happening in steps. I could boot once every 10 times, but now nothing. So, I will proceed with Reflow, and report back.
     
  4. Subtle Demise

    Subtle Demise h

    Member
    1,377
    1,424
    Sep 17, 2009
    United States
    Hope all goes well, I'm hoping to get mine fixed in the near future.