Prokect 64 advice???

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by MADKATZ99, Jun 10, 2007.

Jun 10, 2007

Prokect 64 advice??? by MADKATZ99 at 2:53 AM (738 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. MADKATZ99
    OP

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    Hey, when I open project 64 up, it reckons I need some kind of plugin... Problem is, I dont know what a plugin is.
    Can anyone help me in my project 64 pickle?

    Nevermind, I got it running... It only needed a bit of love'n
     
  2. AshuraZro

    Member AshuraZro Belongs in a museum.

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,409
    Location:
    Stoney Creek, ON
    Country:
    Canada
    Make sure you have a plugin selected for video, audio and controllers in Options->Settings. Make sure that you didn't delete the plugins folder in C:\Program Files\Project64 1.6 or where ever else you installed it. Also make sure that you didn't change the directory for the plugins in the Options->Settings dialog, under the Directories tab.

    Edit: Arg, too late.
     
  3. MADKATZ99
    OP

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    Haha, thanks anyway. That sounds very complicated... All I done was tried it on a differnt computer and it worked. I think this computer wasnt good enough for it or somthing...

    Can you somhow hook up a controller to it so I dont have to use the keybaord? I want to verse some fools online, and dont want people getting the advantage.
     

Share This Page