Problems Playing Backups on a korean wii 4.0U

Discussion in 'Wii - Hacking' started by nhkim85, Jan 2, 2010.

Jan 2, 2010
  1. nhkim85
    OP

    Newcomer nhkim85 Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    I have a Korean Wii serial number starts with "LK" then ends with "65" then a "3" within a square if anyone understands what im saying
    I got the console this year and it came preloaded with 4.0U system menu
    neogamma channel, the HBC and the Softchip loader
    up until yesterday i was able to play backups on softchip loader by using ios249
    but in the process of trying to get backups to work off the sd card, i must have done something wrong
    the problem started when i used DVDx to downgrade ios35 without internet connection which was dumb
    and then ignoring that i went to WAD manager 1.4 and then tried....

    "Choose default settings and install "IOS35.wad"
    After that installs, exit back to Homebrew Channel and start WADManager 1.4 again, this time choose to use IOS35 instead of 249. Install CIOSv7.wad
    Exit back to Homebrew channel one last time, and start CIOS Rev 10 Installer. "

    this, but it didnt quite work of course,

    so i tried the whole thing again with the internet connection this time
    and now i cant install ios35.wad on wad manager using the default setting(ios 249)
    it just freezes up and i have to reset the wii

    right now the HBC works as well as all the standard channels
    but the neogamma and softchip loader dont work
    i can get into the programs but after pressing "start" the screen turns black and freezes

    i think i lost ios249, so i tried to install cIOS v9 to try to restore, i thought i managed to install it, but it hasnt solve the problem at all

    please give me some advice if u know anything.

    Thank you
     
  2. HiBit

    Member HiBit GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    Germany
    Removed!
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    yep, its a korean region changed wii

    so NEVER update to 4.2
     
  4. HiBit

    Member HiBit GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    Germany
    Ok. thanks for the info, i remove the link.


    $ยง/%/(%&( Korean Wii's. [​IMG]


    Ok, lets write a new guide.

    Is it ok if he install this on a korean Wii?
    Trucha/ES in IOS36/60
    Update Wanin cIOS 38 to rev. 14
    Update Hermes cIOS to rev. 4
    ?
     
  5. nhkim85
    OP

    Newcomer nhkim85 Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    yeah stupid korean wiis
    a korean wii is annoying a korean guy here
    thanks for trying to help me
    please keep ur advices coming!
     
  6. HiBit

    Member HiBit GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    Germany
    But i'm not sure if it work on your Wii.
     
  7. nhkim85
    OP

    Newcomer nhkim85 Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    ah one small thing i just learned,
    about how to read serial numbers,
    mine starts with LKM105
    does this mean its an old model or a new model?
    does it matter?

    Posts merged

    ah alright ill try
    thanks
     
  8. nhkim85
    OP

    Newcomer nhkim85 Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    can you explain it in just a little more detail
    im a noob, but if you explain a little more, im sure ill be able to figure it out
    like what i need to download and what i need to install?
    im not even sure if "ios36" is what i need to download or "ios36/60"
    and trucha/ES, i havent researched enough to understand all these terms yet sorry
     

Share This Page