Problem

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by miezu, Jan 6, 2007.

Jan 6, 2007

Problem by miezu at 7:58 AM (912 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. miezu
    OP

    Member miezu GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    112
    Country:
    Romania
    Hello, I have a problem with my G6...
    It works fine in the DS...I can play games and save them no problem here...
    But when I insert it in computer it shows that it has 0 octets free space and 0 octets space used and the file format RAW...and when i try to open it says to insert something in that drive...
    Someone has an idea of what should i do to use it again

    P.S.:If i cant read it how can i save my saves?
     
  2. miezu
    OP

    Member miezu GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    112
    Country:
    Romania
    Someone can help me?
     
  3. zatelli

    Member zatelli GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 27, 2003
    Messages:
    540
    Location:
    Always on the move...
    Country:
    France
    Try reformatting it after having wiped its main memory: Topic
    Once you've done so, plug it as normal & have fun [​IMG]
     
  4. miezu
    OP

    Member miezu GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    112
    Country:
    Romania
    and my saves?[​IMG]
     
  5. WishCow

    Newcomer WishCow Advanced Member

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    85
    Country:
    Hungary
    Those are gone unfortunately.
    Try plugging it into another computer, if it works backup your saves and format after that.
     
  6. HugeCock

    Member HugeCock Oh My....

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    534
    Country:
    United States
    if you have any original games you can transfer the saves to an original cart first...If you do then let me know and I can advise more on how to do this...oh and you may be able to transfer to the onboard sram at least ONE save....let me know if your interested
     
  7. miezu
    OP

    Member miezu GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    112
    Country:
    Romania
    yes i am interested
    i dont have any original games only the passcard3
     
  8. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    you need @ least a game with identical sram size to pull that off...can you try another computer maybe? Don't be so quick to format if the thing still boots in your DS.
     
  9. miezu
    OP

    Member miezu GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    112
    Country:
    Romania
    hey i tried the g6 on other computer and it doesn't work [​IMG]
    hugecock, you said you can help me to get at least a save so can you say that method ???i will appreciate it very much
    and if someone is near the point where i am in these games please give me a save:
    yoshi island-world 2 beggining
    FF3- Saronia towns and right after i get noah on my side
    Kirby Squeak Squad- world 3 level 4
    Castelvania PoR- at a table with clowns (don't remember the name anyway the world spins and things like that)
     

Share This Page