Problem with Windows Aero

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by GameDragon, Aug 29, 2007.

Aug 29, 2007
  1. GameDragon
    OP

    Member GameDragon Mugiwara RAWR!

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    1,355
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Weird problem with Windows Vista, I have no clue whats going on. I have Vista Home Premium, and like all others, it comes with the Windows Aero theme. Computer has been fine for months, but this morning, my Aero theme was replaced with the Windows Classic scheme.
    Normally, I'd be able to switch themes, but the Aero theme is missing from the 'Color scheme' list [​IMG]. On top of that, I just noticed that the Flip 3D feature is also MIA and maybe some other Vista features, I don't know...

    Anyone got a solution? I'll gladly try anything right now [​IMG].
     
  2. kellyan95

    Banned kellyan95 Banned

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    1,464
    Country:
    United States
    It could be because of the WGA servers being down
     
  3. JacobReaper

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    pretty sure thats the reason^
     
  4. Lee79

    Member Lee79 Hyper...Active...Team Fortress 2 Addict

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    920
    Location:
    ctf_2fort
    Country:
    United Kingdom
    So when the WGA Servers are down you lose options in vista?
    I am so glad i stuck with XP that sucks. Where is my suse linux dvd!!
     
  5. GameDragon
    OP

    Member GameDragon Mugiwara RAWR!

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    1,355
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Wow, I think I got it working now. Doesn't seem like the WGA servers was the problem. Whoever was the last person on my computer messed around with the services (I noticed alot of them was disabled) so I got the default Vista settings and restarted the computer, everything seems fine now.

    Thanks for trying to help people. Whoever messed with my computer is gonna get it... I've got some investigating to do... *leaves with loaded shotgun in arms*
     
  6. Lee79

    Member Lee79 Hyper...Active...Team Fortress 2 Addict

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    920
    Location:
    ctf_2fort
    Country:
    United Kingdom
    lol [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  7. kellyan95

    Banned kellyan95 Banned

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    1,464
    Country:
    United States

    The WGA servers have only been down once in my knowledge, once they are back up everything is fine
     
  8. Lee79

    Member Lee79 Hyper...Active...Team Fortress 2 Addict

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    920
    Location:
    ctf_2fort
    Country:
    United Kingdom
    i have had xp since it came out and and i know everything about it from the registry to the sound settings. if i have i problem i can sort it quickly so i am not about to change just cause Microsoft brings out a new one. As for linux i am new to it but i have on a old pc and a dummy's guide and im getting used to it so i might switch but i will keep xp for games. when dx10 cards come down it price i will switch to vista.
     
  9. kellyan95

    Banned kellyan95 Banned

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    1,464
    Country:
    United States
    With the newest drivers and patches, Vista is faster than XP on high end machines [​IMG]
     

Share This Page