Problem with Snes9X 3.1 LoPsT

Discussion in 'Wii - Hacking' started by demitrix, Jul 12, 2008.

Jul 12, 2008
  1. demitrix
    OP

    Newcomer demitrix Newbie

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Portugal
    I installed the Snes9X 3.1 LoPsT with wad install tuturial everything worked fine until i tried to play a snes game...

    I can enter the Snes channel it detected my wii mote and then when i try any options from menu the program try to make a color test and crash... if a press reset i can read an error

    Anyone have any idea what is wrong ?

    Wii Pal 3.2E + Wiikey 1.9g

    thx for ur time ^^
     
  2. linkinworm

    Member linkinworm GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    1,326
    Location:
    Birmingham (England)
    Country:
    United Kingdom
    have you tried to load a normal rom? and not the colour demo?
     
  3. demitrix
    OP

    Newcomer demitrix Newbie

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Portugal
    any option i try do this color test first :/
     
  4. linkinworm

    Member linkinworm GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    1,326
    Location:
    Birmingham (England)
    Country:
    United Kingdom
    have u loaded the emulator then gone to load rom from the load rom option?or just straight to play game?
     
  5. demitrix
    OP

    Newcomer demitrix Newbie

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Portugal
    any option crash the wii even the credits... :/
     
  6. linkinworm

    Member linkinworm GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    1,326
    Location:
    Birmingham (England)
    Country:
    United Kingdom
    have you tried to use an older version, how are you booting it?
     
  7. demitrix
    OP

    Newcomer demitrix Newbie

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Portugal
    No.

    Im booting from wii menu channel (like photo channel)


    Changed the version and now working [​IMG] thx ^^
     
  8. Mysticcal

    Newcomer Mysticcal Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    49
    Country:
    Try pressing the 1 button instead of the 2 button -.-

    also. it's much easier to just use a classic controller. it is easier to not press the 2 button.
     

Share This Page