problem with sd card loading on neo gamma

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Shpinxis, Mar 16, 2010.

Mar 16, 2010
  1. Shpinxis
    OP

    Newcomer Shpinxis Advanced Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    69
    Country:
    United States
    I press to load a game from sd/sdhc and it starts the "mounting sd/sdhc tries left" and it just counts down and stops (with no message afterward). The game doesn't load or anything and I keep pressing load and it does the same thing over and over.
     
  2. harmor

    Member harmor GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    420
    Country:
    United States
    You have to give us details.

    NeoGamma version?
    cIOS version?
    Are you using SD or SDHC?
     
  3. Shpinxis
    OP

    Newcomer Shpinxis Advanced Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    69
    Country:
    United States
    its r14
    cIOS 249
    sdhc 8gb
     
  4. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Try with the latest RC, the older versions may have broken sd/sdhc loading. Also, do you have a .wbfs partition on your card? And does it work in any other loader?
     
  5. famousginni

    Member famousginni GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    124
    Country:
    Canada
    I had the same problem, and it worked by trying with the latest RC
     
  6. Shpinxis
    OP

    Newcomer Shpinxis Advanced Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    69
    Country:
    United States
    and its actually rev7

    ya i press the mount wbfs partition on it through neo gamma and it goes to the "tries" screen and it just stops at random points and never gives a confirmation, is it suppose too?
     
  7. KiiWii

    Member KiiWii GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    3,166
    Country:
    United Kingdom
    I seriously doubt it.
     

Share This Page