Problem with PSN-purchased copy of Little Big Planet

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by daroga, Sep 14, 2011.

  1. daroga
    OP

    Newcomer daroga Member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    32
    Country:
    Hi all!

    So, I went to play my "Welcome Back!" copy of Little Big Planet (the freebie they offered to everyone when the PSN came back up this summer) today for the first time on my PSP-Go running firmware 6.20 PRO B-5. I chose my laguage, hit X to confirm I knew what the icon was for writing to the memory stick and then the thing just hangs, with spinning arrows and the shiloutte of Sackboy and rotating sun beams.

    Any idea of what could be wrong or how I might fix it? I only have one plugin, a categorizer, but turning that off doesn't help anything. I've rebooted VSH and rebooted the whole system to no avail. The copy of Modnation Racers I got from the same promotion works just fine.

    Thanks!
     
  2. DarkShinigami

    Member DarkShinigami #1 strongest Shinigami BANKAI

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,836
    Location:
    Soul Society
    Country:
    United States
    did you wait LBP for psp has atrocious load time. It is roughly 5-10 minutes per load screen. Now if you have a slow read men stick it'll take longer. Your memory sticks read speed will also play a role with games on the men stick.
     
  3. BORTZ

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,638
    Country:
    United States
    WAT
     
  4. daroga
    OP

    Newcomer daroga Member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    32
    Country:
    Um, even when I had the UMD version on my old PSP, it didn't take that long. And this is installed on the internal memory of the Go, not the memory stick.

    Any ideas?
     
  5. titen96

    Member titen96 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    227
    Location:
    Somewhere.
    Country:
    United States
    maybe the save its trying to create is corrupted, you try deleting it and trying again?
     
  6. daroga
    OP

    Newcomer daroga Member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    32
    Country:
    Hey, yes, thank you! Deleted the profile and the installed data and now it works! Should've thought of that, but thank you for the reminder! [​IMG]
     

Share This Page