Problem with EA's MoH2 servers.

Discussion in 'Wii - Nintendo Wi-Fi Connection' started by SpiritBoy, Nov 19, 2007.

Nov 19, 2007
  1. SpiritBoy
    OP

    Member SpiritBoy GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    116
    Country:
    Israel
    When I'm on the servers, I'm getting the message "You have lost your connection to EA Servers. Would you like to reconnect?" Which prevents me from play.
    This is my first game I'm trying to play on Wifi. Has anyone else been getting this message?
     
  2. adgloride

    Member adgloride Its A Wii Wario

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Messages:
    2,261
    Country:
    United Kingdom
    I've had it when I've been slow logging into the server when first setting it up. I managed to play 1 game on it and it disconnected me in the middle of the second game. Maybe its something to do with it being on US servers.
     
  3. oxbsb

    Newcomer oxbsb Member

    Joined:
    Aug 4, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    Brazil
    same problem here
     
  4. Peache

    Newcomer Peache Advanced Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    80
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I had this problem and I fixed it by making my Wii IP address DMZ'd. What you need to do is go to your internet settings on your Wii and find it's IP Address. Then on your browser type in 192.168.0.0 or 192.168.0.1. It should then ask you for a username and password. The default of this is Username: admin Password: ' ' (Leave it Blank). Now try and find a link about DMZ. Then once found, add your Wii's IP for DMZ'ing and Volla. It should now work.

    You should also notice that access to Wii Shop Channel and Internet Channel is Faster as DMZ'ing gives instance access to the internet (something like that).
     

Share This Page